Xerrada dels Mossos d'Esquadra sobre les xarxes socials a Primària i a l'ESO

Xerrada dels Mossos d'Esquadra sobre les xarxes socials a Primària i a l'ESO

La setmana passada va venir a la Institució Igualada el Ruben, un Mosso d'Esquadra que va donar una xerrada als alumnes de Primària, ESO i Batxillerat sobre els perills de les xarxes socials

Els joves d’avui es troben i es relacionen a les xarxes socials de forma natural; s'envien missatges, xategen, tenen perfils a les xarxes socials, blocs, pengen fotos i les comenten, comparteixen arxius... I aprenen ràpidament a utilitzar qualsevol nova xarxa social o prestació dels dispositius que tenen o que hi ha a casa.

Les xarxes socials no són ni bones ni dolentes; tot depèn de com s'utilitzin. Els pares i mares i els docents, per als quals de vegades és un entorn força nou, hem d’educar-los també per fer un ús responsable i segur de les xarxes socials.

Durant la setmana passada, el Ruben, un Mosso d'Esquadra va venir al nostre centre per impartit unes sessions de conscienciació als alumnes sobre el bon ús de les xarxes socials.

El dijous al vespre, i aprofitant el marc de la reunió d'inici de curs de pares que tenen fills a l'ESO, va tenir lloc una altra xerrada amb els pares per a reforçar aquesta conscienciació sobre els perills en el mal ús de les xarxes socials. Van poder compartir experiències i preguntar tot tipus d'inquietuds. 

D'aquesta manera des de la Institució Igualada reafirmem dues de les línies estratègiques AUDE!, com són la Competència Global i el Compromís Social.

IMATGES XERRADES

Ethical leadership
News