usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

La competició organitzada per l'Acadèmia Josep Oms ha estat un èxit a nivell de participació i organització"

Terraferma, campió absolut de la I Lliga ADEJO!
esports
23.04.2015
Terraferma, campió absolut de la I Lliga ADEJO!

L'equip A de Terraferma es va situar primer des de la primera jornada i no ha abandonat la posició fins al final. Enhorabona als campions!

El passat divendres 17 d’abril el Col·legi Lestonnac acollí la final de la Lliga ADEJO, campionat escolar per equips pioner a les terres de Lleida. La jornada de competició començà al voltant de les 18h i finalitzà a les 20h, on es disputaren 3 rondes a un ritme de joc de 7 minuts per jugador. De la mateixa forma que en les anteriors jornades, participaren a la Lliga col·legis i escoles de la ciutat de Lleida però també dels voltants, un total de 19 equips repartits entre:  Arabell,  Claver, Jaume Miret de Soses, Joaquim Palacín de Bellvís, Joc de la Bola,  Lestonnac, Mare de Déu del Carme d’Alcoletge, Sagrada Família, Santa Anna, Sant Jaume Les Heures, Pràctiques 2 i Terraferma.

Finalitzada la competició, el campió absolut fou el Terraferma A amb 66 punts, l’equip estava format per Carles Roqué, Edu Penella, Roger Espasa i Santiago Seire. El segon classificat fou el Sant Jaume Les Heures amb 53 punts i també campió de la categoria sub12. En la categoria sub10 el guanyador fou el Claver C amb 42 punts. En la categoria sub8, els guanyadors foren els alumnes de l’escola Joaquim Palacín de Bellvís amb 33 punts. L’equip del Terraferma B format per Joel Espasa, Jaume Roca i Pau Purroy finalitzà la Lliga amb 29 punts i la 12ª plaça de 23 equips.

galeria de fotos
  • Terraferma, campió absolut de la I Lliga ADEJO!
  • Terraferma, campió absolut de la I Lliga ADEJO!
  • Terraferma, campió absolut de la I Lliga ADEJO!
|