usuari 
passwd 
        

Espaguetis amb tomata
Salsitxes amb enciam i pastanaga
Poma

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

A Lleida, l'església de Sant Pere romandrà oberta des de les 17 hores de divendres a les 17 hores del dissabte."

El Papa Francesc convoca la
capellania
28.03.2014
El Papa Francesc convoca la "Festa del Perdó"

Aquesta iniciativa històrica farà que algunes esglèsies d'arreu del món quedin obertes durant 24 hores seguides per a l'oració i la confessió.

Us informem d’una iniciativa del Papa Francesc que es durà a terme a Roma els dies 28 i 29 de març i que ha fet extensiva a totes les diòcesis del món.

El Papa ens convida a tots a “La festa del perdó”, un moment especial en el que algunes esglésies de tot el món quedaran obertes durant 24 hores seguides per a l’oració i la confessió.

Són paraules del Sant Pare: “Serà la festa del perdó. El perdó que ens dóna el Senyor s’ha de celebrar, com ho va fer el pare de la paràbola del fill pròdig, que quan el fill va tornar a casa el pare va fer festa, oblidant-se de tots els seus pecats. Serà la festa del perdó”.

L’arquebisbe Rino Fisichella, president del Pontifici Consell per a la promoció de la nova evangelització, va afegir: “Serà un dia per trobar la veritat sobre un mateix. Estic convençut que el sagrament de la confessió té una profunda validesa antropològica, perquè ajuda a l’home a entendre verdaderament qui és, i li permet fer experiència pròpia d’aquella misericòrdia i d’aquell amor de Déu del que ens parla amb freqüència el Papa Francesc”.

A Lleida romandrà oberta 24 hores ininterrompudament l’església de Sant Pere, des de les 17 hores de divendres 28 fins a les 17 hores de dissabte 29 de març. A més a més de trobar sacerdots disposats a escoltar i confessar a qui hi vagi, el Santíssim Sagrament estarà exposat per poder resar en silenci.

Des del col·legi us animem a participar d’aquesta iniciativa del Papa Francesc, que tant bé pot fer a moltes persones i que segur ens ajudarà a tots a preparar-nos per viure amb intensitat la Setmana Santa.


galeria de fotos
  • El Papa Francesc convoca la
|