usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

El Terraferma aparte de tener un proyecto educativo de calidad, es el complemento ideal para reforzar la educación como persona"

Retrospectiva al passat
Pares
26.10.2012
Retrospectiva al passat

Antics alumnes fan una mirada vers el passat per explicar-nos l’empremta que l’escola va deixar en ells, i alhora explicar el motiu pel qual han decidit Terraferma per als seus fills.

Ja fa 35 anys que vaig acabar els estudis a Terraferma i sembla ahir. No vull, abans de tot, passar per alt l’agraïment sempre i, en aquells moments particularment, l’ esforç fet pels meus pares, ja que, malgrat tenir-ho molt clar, anar a Terraferma en aquells moments era una opció molt complicada, ja que encara no havia transport de bus des dels pobles i cada dia era una gran aventura arribar-hi a temps.

Els records del meu pas pel col·legi em són molt presents a dia d’avui, sobretot, amb la majoria dels valors que vaig adquirir, tant humans com cristians: responsabilitat, humilitat, esforç, companyonia, etc. tan a faltar avui al món personal. Intentem, junt amb la meva dona, Àngels, inculcar-los dia a dia als nostres fills Marc i Albert.

Més enllà de tots els coneixements i metodologies d’estudi que s’ensenyen al col·legi, crec que el més important per a ser bones persones en un futur, a més d’estar ben preparades, només s’adquireixen al dia rere dia, parlant, dialogant, escoltant, fet que fa d’aquest col·legi un element diferencial amb altres.

He d'agrair a professors com Sanz, Brújula, Santolaya, aquests gairebé recent entrats al cole, entre altres que recordi, quant jo vaig començar a Terraferma, però fent pinya amb tots nosaltres i ajudant-nos sempre al màxim, així com tots els companys de la IV promoció.

 

David Pons. Veterinari i empresari. IV promoció.

 

Aparte de estar muy vinculados familiarmente con el colegio, ya que mi padre fue uno de los padres fundadores y que seis hermanos nos hemos formado en el Terraferma, siempre le he tenido un cariño especial. Cuando nació nuestro hijo, no teníamos ninguna duda respecto al colegio que llevaríamos a Miguel. El Terraferma aparte de tener un proyecto educativo de calidad, es el complemento ideal para reforzar la educación como persona que intentamos inculcar a nuestro hijo. Así virtudes como el orden, la generosidad, la superación, el trabajo bien hecho entre otras muchas se refuerzan en el día a día del colegio y junto con el apoyo del tutor mediante las reuniones que mantenemos periódicamente, podemos analizar y corregir y reforzar todo aquello que vemos que puede ser susceptible de mejoría.
También creemos importante el que se aplique en el colegio la educación diferenciada, ya que está más que demostrado el incremento en el rendimiento de los alumnos. Finalmente aunque podíamos haberlo puesto en primer lugar, fue determinante el saber que en el colegio se le va a dar una formación y apoyo espiritual que le ira enriqueciendo como persona y como miembro de una familia.

Miguel Albero. Administrador. VI promoció.

 

Tengo muy buen recuerdo del Terraferma. Fueron unos años muy felices para mí, tanto en los estudios como en la formación, que influyó decisivamente en mi vida. Tuve unos compañeros y profesores estupendos, con alguno de los cuales sigo teniendo relación. Con mi esposa lo tuvimos muy claro a la hora de elegir colegio para nuestro hijo. Queríamos un colegio que formara a sus alumnos en valores cristianos, tal como nos habían educado nuestras familias. Que enseñaran a sus alumnos a ser sinceros, honrados, responsables, felices y además buenos cristianos. Que les ayuden a madurar y a saber tomar decisiones. Por supuesto siempre contando con los padres. Para nosotros en el colegio tenemos una gran ayuda a la hora de educar a nuestros hijos. ¡Muchas gracias Terraferma!

 

Xavier Gual. Advocat. III Promoció.

 

El meu pas Arabell em va marcar una empremta per la formació que les professores s’escarrassaven per donar-nos, i que si bé en aquell moment nosaltres no valoràvem. Passat el temps ens hem adonat de la importància de la mateixa, i del que ens ha servit per afrontar les diferents situacions de la vida, i per posar inclús els fonaments de la mateixa. Però a més, del col·legi  m’he endut grans amistats per tota la vida, amigues amb les quals cada dia compartíem confidències en el pati, mentre menjàvem l’entrepà; i les “aventures” diverses a la classe, durant tots els dies de curs. Pels meus fills espero que en el seu pas pel Terraferma, a més de les bones amistats que hi facin, i que ja tenen, d’aquells que es diuen “amics per tota la vida”, sàpiguen aprofitar tota la formació humana i espiritual que els dóna el col·legi i que els servirà per afrontar i fonamentar la vida en el futur. Sobretot en aquest món en què l’educació dels fills és cada cop més difícil, el fet de portar els fills a un col·legi com Terraferma ens suposa pels pares una tranquil·litat i confiança de què estan en bones mans, i és per a nosaltres un important suport a l’hora d’educar-los.

 

Judit Peiro. Advocada. VIII Promoció dArabell.

galeria de fotos
  • Retrospectiva al passat
  • Retrospectiva al passat
|