usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Durant el curs preparem els exàmens externs d'anglès de Cambridge, però és necessari saber els alumnes que s'hi volen presentar"

Matrícula exàmens d'anglès
anglès
12.11.2015
Matrícula exàmens d'anglès

Tota la informació necessària pels qui vulguin presentar-se als exàmens externs d'anglès amb Cambridge

Com ja anem fent des de fa uns anys i seguint amb el Pla Estratègic previst, us enviem la informació per als que vulgueu presentar-vos als exàmens externs d’anglès amb Cambridge. 
Durant aquest curs ja hem anat preparant les diferents proves dins les classes ordinàries però per a donar una empenta definitiva a la preparació específica sense afectar al ritme normal de les classes necessitem saber els alumnes que voldran presentar-s’hi amb la finalitat d’aconseguir les màximes garanties d’èxit.
Els que estigueu interessats a participar cal que ompliu el formulari adjunt indicant el nivell en el qual us vulgueu matricular. Més endavant ja us demanarem que formalitzeu el pagament.
Aquest examen, cas de superar-lo, acredita el nivell aconseguit d’ acord amb els estàndards europeus. Terraferma us vol facilitar tot els tràmits possibles centralitzant totes les gestions. Malgrat això, com a centre preparador que som, seguim les indicacions de Cambridge en tots els àmbits referents a l’organització dels exàmens.
Per a qualsevol altre dubte que tingueu, podeu trucar al col·legi o enviar un e-mail a [email protected] tot plantejant allò que necessiteu.
Aquest any s’oferirà també els exàmens per als Young Learners (YLE): Starters per a 2n de primària, Movers per a 4t. de primària i FLYERS per a 6è. Tindrà un cost aproximat de 60 € i ja us informarem més endavant.