usuari 
passwd 
        

Amanida d'arrós
Truita de patata amb amanida
Plàtan

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Reunió famílies ESO IV (itineraris Batxillerat)
> dimarts 17 de abril
Reunió famílies ESO IV (itineraris Batxillerat)

Durant el mes de maig farem la preinscripció de batxillerat per al cicle 2018-2020; una nova etapa educativa que faran la pràctica totalitat dels vostres fills. El nostre repte és oferir-vos uns itineraris que donin resposta als diversos interessos i necessitats dels vostres fills, tant des d’una vessant acadèmica com formativa.

El dia 17 d’abril a les 20:00h, en Jordi Viladrosa, sotsdirector docent de l’escola, us explicarà tot el nostre projecte de batxillerat, a l’aula oberta. Els vostres fills ja hauran rebut aquesta mateixa informació.

Aprofito aquesta oportunitat per posar-me a la vostra disposició si fos el cas que em vulgueu comentar qualsevol aspecte d’aquesta nova etapa que confio que farem junts. Us deixo el meu correu electrònic perquè us sigui més àgil fer-me una consulta o per concertar una entrevista, si ho necessiteu. Resto a la vostra disposició.

Cordialment,

 Jordi Ferraz Costafreda


Durante el mes de mayo serán la preinscripciones de bachillerato para el ciclo 2018-2020; una nueva etapa educativa que harán la práctica totalidad de vuestros hijos, tanto desde el punto de vista académico como formativo.

El día 17 de abril a las 20:00 h., Jordi Viladrosa, subdirector docente de la escuela, os explicará todo nuestro proyecto de bachillerato en el aula oberta. Vuestros hijos, ya habrán recibido esta misma información.

Aprovecho esta oportunidad para ponerme a vuestra disposición para comentar cualquier aspecto de esta nueva etapa que confío haremos juntos. Os dejo mi correo electrónico para que sea más ágil hacerme una consulta o para concertar una entrevista, si lo necesitáis. Quedo a vuestra disposición.

Cordialmente.

Jordi Ferraz Costafreda

|