usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Jornades recés per pares i amics a Can Soteras (8-11)
> dijous 8 de febrer
Jornades recés per pares i amics a Can Soteras (8-11)

Benvolguts pares,

Cada any l'escola organitza per als pares i professors que ho desitgen uns dies de recés. Aquest segon trimestre les jornades de reflexió seran a Can Soteras (Hostalets de Pierola), del dijous 8 al diumenge 11 de febrer.

Els cursos de recés per a mares els organitzem a través del col·legi Arabell, on podeu demanar informació del seu contingut i les dates.

Pensem que aquests cursos són de gran ajuda per renovar els desitjos de viure per servir, tal com ens convidava el papa Francesc.

El curs de recés és un cap de setmana que dediquem a Déu amb l'objectiu d'entrar en un mateix i sintonitzar amb Déu. Com veiem que l'experiència d'anys és bona, procurem organitzar-ne un cada any, i solen tenir una estructura semblant:

- Santa Missa

- Diverses converses del mossèn distribuïdes al llarg del dia (el temari d'aquestes sessions serveix de fil conductor per a la reflexió personal de cada assistent)

- Una xerrada d'alguna persona convidada

- Moments d'adoració eucarística

- Altres estones lliures que cadascú viu pel seu compte, que es poden aprofitar per a la interiorització personal, plantejar qüestions, o anar treballant el temari que proposa el mossèn.

Com pensem que és una bona ocasió per retrobar-se amb Déu, us animem a provar-ho i a convidar especialment a amics que puguin estar allunyats d'aquesta recerca.

Finalment, dir-vos que, tot i que el curs començarà amb el sopar de dijous, sabem que per feina podeu tenir dificultats. En aquest cas, podeu avisar que us incorporareu divendres a la nit.

Per confirmar la vostra assistència o resoldre qualsevol dubte podeu contactar amb el Jordi Bosch ([email protected]), Mn. Manuel Beunza ([email protected]) o Mn. Miguel García Manglano ([email protected]).

 

Molt cordialment,

Mn. Miguel García Manglano

CAPELLÀ DEL COL·LEGI

Alpicat, 25 de enero de 2018

 

 

Apreciados padres,

Cada año la escuela organiza para los padres y profesores que lo deseen unos días de retiro. Este segundo trimestre las jornadas de reflexión serán en Can Soteras (Hostalets de Pierola), del jueves 8 al domingo 11 de febrero.

Los cursos de retiro para madres los organizamos a través del colegio Arabell, donde podrá pedir información de su contenido y las fechas.

Pensamos que estos cursos son de gran ayuda para renovar los deseos de vivir para servir, tal como nos invitaba el Papa Francisco.

El curso de retiro es un fin de semana que dedicamos a Dios con el objetivo de entrar en uno mismo y sintonizar con Dios. Como vemos que la experiencia de años es buena, procuramos organizar uno cada año, y suelen tener una estructura similar:

- Santa Misa.

- Varias conversaciones del cura distribuidas a lo largo del día (el temario de estas sesiones sirve de hilo conductor para la reflexión personal de cada asistente).

- Una charla de alguna persona invitada.

- Momentos de adoración eucarística.

- Otros ratos libres que cada uno vive por su cuenta, que se pueden aprovechar para la interiorización personal, plantear cuestiones, o ir trabajando el temario que propone el cura.

Como pensamos que es una buena ocasión para reencontrarse con Dios, os animamos a probarlo y a invitar especialmente a los amigos que puedan estar alejados de esta investigación.

Aunque el curso comenzará con la cena del jueves, sabemos que podéis tener dificultades por trabajo. En este caso, podéis avisar que os incorporaréis el viernes por la noche.

Para confirmar vuestra asistencia o resolver cualquier duda, podéis contactar con Jordi Bosch ([email protected]), Mn. Manuel Beunza ([email protected]) o Mn. Miguel García Manglano ([email protected]).

 

Atentamente,

Mn. Miguel García Manglano

CAPELLÁN DEL COLEGIO


|