usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

Unir esforços entre els pares ens pot ajudar a prevenir situacions de risc"

8. Parla amb els pares dels seus amics
in_TAC
08.09.2010
8. Parla amb els pares dels seus amics

Els fills passen moltes hores amb els seus amics i els importa molt el que fan i pensen. Conèixer què en pensen i com eduquen els seus pares us pot ajudar a unir esforços, ajudar-vos els uns als altres i prevenir situacions de risc.

Per poder ajudar i protegir els fills necessitem conèixer i estar en contacte amb el seu entorn, i per suposat els seus amics i els pares dels seus amics.

De poc serveix que els protegim a casa o que no els facilitem “smartphone” amb connexió si poden connectar-se en qualsevol moment des dels aparells dels seus amics.

Per aquest motiu cal conèixer què en pensen els pares dels amics dels nostres fills, intercanviar impressions amb ells, que coneguin la nostra opinió en el tema d’Internet i com intentem educar el nostre fill, i sobretot procurar que quan estiguin amb ells es garanteixin els criteris d’educació i protecció que tenim a casa.

A més en compartir la nostra preocupació amb altres pares ens ajudem mútuament a assolir el compromís de crear un entorn més segur per als fills.

Una bona idea per mantenir un cert contacte i conèixer-los millor, podria ser crear al teu perfil de Facebook un grup d’amics dels pares dels teus fills. Si, a més d’afegir-los com amics, els inclous en un grup, pots configurar per a ells una política de privacitat personalitzada. En el següent link pots aprendre a fer-ho:

http://www.facebook.com/about/privacy/

|