usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|
 • Què és In_TAC?
in_TAC
 • Nueva aula de informática

  >Nueva aula de informática

  Nuestros alumnos ya disfrutan de los nuevos ordenadores del aula de informática
  17.11.2015

   
 • 1. Aprèn dels experts

  >1. Aprèn dels experts21.09.2010

  Actualitza’t, comunica’t i controla. Per poder educar i protegir els teus fills en la seva experiència digital no cal ser un expert però sí estar ben informat i saber de quines qüestions cal parlar i quins límits convé posar a cada edat.

 • 2. Acompanya’ls al núvol

  >2. Acompanya’ls al núvol20.09.2010

  Descobreix el paisatge digital per tu mateix i sigues conscient dels riscos i maneres de protegir la teva família. Participa i comparteix amb ells els avantatges que els ofereix la xarxa.

 • 3. Posa les teves regles de joc

  >3. Posa les teves regles de joc19.09.2010

  Internet obre noves possibilitats i noves responsabilitats per als pares. Tria unes normes d’ús adequades a l’edat i les necessitats de cada fill que et permetin conèixer i saber què fan respectant la seva privacitat i afavorint la confiança.

 • 4. Protegeix-los de continguts i accessos no desitjats

  >4. Protegeix-los de continguts i accessos no desitjats18.09.2010

  A Internet trobem de tot a un clic. La millor manera de protegir els fills de la ingenuïtat o la curiositat és mitjançant programes que filtren continguts i bloquegen websites. Algunes empreses ofereixen bons filtres integrats a les connexions.

 • 5. Controla i posa límits a l’ús que fan d’Internet

  >5. Controla i posa límits a l’ús que fan d’Internet17.09.2010

  Posa l’ordinador en un lloc central de la casa on puguis acompanyar-los, controlar el que fan i el temps que hi dediquen. Tenir l’ordinador a la seva habitació o disposar d’un smartphone amb connexió implicaria assumir un munt de riscos.

 • 6. Ensenya’ls a comunicar-se amb eticitat i seguretat

  >6. Ensenya’ls a comunicar-se amb eticitat i seguretat16.09.2010

  Recorda les tres C: contacte, contingut, conducta. Ensenya’ls a desconfiar de qui no coneixen i a evitar contactes no desitjats. Ajuda’ls a entendre que tot el que pengin és per sempre i pot fer-se públic en qualsevol moment.

 • 7. Parla-hi sovint

  >7. Parla-hi sovint15.09.2010

  Encara que tinguis uns bons límits i controls, la major seguretat te la donarà una bona comunicació i confiança. Parla sovint amb els fills afavorint que et comentin el que fan ells i els seus amics, el que els interessa, el que els hi passa, etc.

 • 8. Parla amb els pares dels seus amics

  >8. Parla amb els pares dels seus amics08.09.2010

  Els fills passen moltes hores amb els seus amics i els importa molt el que fan i pensen. Conèixer què en pensen i com eduquen els seus pares us pot ajudar a unir esforços, ajudar-vos els uns als altres i prevenir situacions de risc.

 • 9. Coneix les xarxes socials

  >9. Coneix les xarxes socials07.09.2010

  Les xarxes socials permeten als fills estar connectats amb els seus amics i els ofereixen un espai de comunicació. Però no ofereixen bones garanties de privacitat, tot es pot tallar/enganxar. La majoria de les xarxes socials exigeixen tenir 14 anys.

 • 10. Educa des del compromís

  >10. Educa des del compromís06.09.2010

  Una bona eina per educar els fills adolescents en l’ús d’Internet és pactar amb ells una mena de contracte que inclogui uns compromisos que aquests estan disposats a complir.