usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

Els cursos d’orientació familiar que encarreguem al FERT són una eina eficaç per millorar com a família i aprendre a educar els fills."

Què és in-COF?
in_COF
Què és in-COF?

Els pares som els principals educadors dels nostres fills. Per a ells volem el millor: amics, col·legis, activitats, mitjans, etc. I també els millors pares; és a dir, nosaltres mateixos, però ben preparats.

Educar no és senzill. Ens cal orientació per encertar estimant,exigint i ensenyant. Ningú no ens podrà substituir en la nostra tasca de pares, però sí ens poden ajudar a fer-ho millor.

Els cursos d’orientació familiar que encarreguem al FERT, des dels anys 70, són una eina eficaç per millorar com a família i aprendre a educar els fills. Es basen encasos reals i són participatius; així tot el grup s’enriqueix amb les experiències d’altres famílies.

Els cursos utilitzen la tècnica del cas, tan característica de les escoles de negocis d’arreu del món, com a base del diàleg. Es treballa en petits grups de matrimonis, en un ambient distès d’amistat i familiaritat. Les conclusions s’extreuen en sessions generals, moderades per pares o mares experts en cada tema, que formen part del claustre de professors del FERT.

Tant el pare com la mare tenim un paper clau en l’educació dels fills. Per això cal la participació de tots dos en els cursos. Els cursos estan oberts també a altres matrimonis, amics vostres, que estiguin interessats a participar-hi, encara que no duguin els fills o les filles als col·legis de la Institució.

La programació dels cursos segueix un itinerari natural des del naixement dels fills fins a la superació de l’adolescència. El coneixement de les particularitats de cada etapa de la psicologia evolutiva dels fills ens permet acompanyar-los al llarg de la seva maduració.

És especialment interessant el curs Amor matrimonial, ja que proporciona eines fonamentals per a la família al llarg de tot el camí matrimonial. Cada col·legi organitza aquests cursos de la manera més pràctica per a les famílies de l’escola i informa els pares d’aquests cursos.

|