usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Cal omplir el formulari"

GENERAL - Taller de Gospel
20.10.2018
GENERAL - Taller de Gospel

De: AMPA

A: Totes les famílies de l'escola i amics

Benvolgudes famílies:

Amb molta il·lusió, des de l’AMPA hem organitzat aquesta activitat familiar per a totes les famílies de l’escola i els amics que vulgueu convidar. Veniu a gaudir del gospel, d’un matí ple d’emocions i rialles, cantant junts sota la direcció del mestre Moisès Sala.

El taller es farà a l’escola el dissabte 20 d’octubre de 9.30 a 13.30 h. Podran participar-hi tots aquells que siguin majors de 12 anys independentment del seu nivell de cant.

Moisès Sala és pianista, arranjador, compositor, conferenciant i economista, a més d’un dels principals exponents i referents del país en la direcció de Gospel Choir comptant, a dia d’avui, amb una ampla experiència avalada per la seva trajectòria al capdavant d’una de les formacions nacionals i estatals de major prestigi, els TGVCHOIR (@gospelviu). Si voleu saber més d’ell podeu visitar la seva web: www.gospelviu.net


El preu de la inscripció és:

INSCRIPCIONS ABANS DEL 18 d'OCTUBRE:

- menors de 18 anys: 12 €

- majors de 18 anys : 15 €

- 3 o més MEMBRES d’una família: 35 €


INSCRIPCIONS EL 20 d'OCTUBRE de 9.00 a 9.20 h abans de l'activitat i en metàl·lic:

- menors de 18 anys: 15 €

- majors de 18 anys : 20 €

- 3 o més MEMBRES d’una família: 45 €


Per inscriure-us i fer el pagament cal que ompliu aquest formulari.

També podeu inscriure-us personalment a la secretaria de l’escola.

Les inscripcions  i reserves de plaça seran vàlides un cop s’hagi fet el pagament (en el formulari trobareu els diferents sistemes de pagament).

Aquest taller té un límit de places! Si queden cobertes abans del dia 18 d’octubre, no podreu inscriure-us el mateix dia del taller.

En cas que hi hagi beneficis,  els diners es destinaran a les accions solidàries a les quals participa l’escola per Nadal. 
De: AMPA

A: Padres del colegio y de fuera del colegio

Queridas familias,

Con mucha ilusión, desde el AMPA hemos organizado esta activitat familiar pensada para todas las familias del colegio y amigos que queráis invitar. Venid a disfrutar del góspel, de una mañana llena de emociones y risas, cantando juntos bajo la dirección del maestro Moisès Sala.

El taller se llevará a cabo en la escuela el sábado 20 de octubre de 9.30 a 13.30 h. Podrán participar todos aquellos que sean mayores de 12 años, independientemente de su nivel de canto.

Moisès Sala es pianista, compositor, conferenciante y economista, además de unos de los principales exponentes y referentes del país en la dirección de Gospel Choir contando, a día de hoy, con una amplia experiencia avalada por su trayectoria ya que ha estado al frente de formaciones nacionales y estatales de mayor prestigio: los TGVCHOIR (@gospelviu). Si queréis saber más sobre Moisès Sala, podéis visitar su web: www.gospelviu.net


El precio de la inscripción es:

INSCRIPCIONES ANTES DEL 18 DE OCTUBRE

- menores de 18 anys: 12 €

- mayores de 18 anys : 15 €

- 3 o más MIEMBROS de una familia: 35 €


INSCRIPCIONES EL 20 d'OCTUBRE de 9.00 a 9.20 h antes de la actividad y en metálico:

- menores de 18 anys: 15 €

- mayores de 18 anys : 20 €

- 3 o más MIEMBR0S de una familia: 45 €


Para inscribiros y realizar el pago, tenéis que rellenar este formulario.

También podéis inscribiros personalmente en la secretaria del colegio.

Las inscripciones y reservas de plaza serán válidas una vez se haya realizado en pago (en el formulario encontrareis, los diferentes sistemas de pago).

Este taller tiene un límite de plazas. Si quedaran cubiertas antes del 18 de octubre, no se podrían realizar inscripciones el mismo día del taller.

Si hay beneficios, se destinarán a las acciones solidarias en las cuales participa la escuela por Navidad. 

|