usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Excepcionalment podreu aparcar a les pistes esportives de baix, al pati, entrant per l'entrada principal"

PARVULARI - Festa de fi de curs
> divendres 25 de maig ( 16:00 )
PARVULARI - Festa de fi de curs

De: Coordinadora d’Educació Infantil

A: Pares de P3, P4 i P5.

 

Divendres 25 de maig celebrarem la festa de fi de curs amb els nens i nenes de P3, P4 i P5. Gaudirem del grup d’animació infantil “Els Atrapasomnis” que ens faran passar una bona estona plegats.

La festa es farà al pati de P4/P5 i serà de 16 h a 17 h. Obrirem les portes d'Educació Infantil a les 15.45 h perquè pugueu recollir el vostre fill/a a la seva aula.

Podreu aparcar els cotxes a les pistes esportives de baix, al pati de l’escola; que habilitarem, excepcionalment, com a zona de pàrquing a partir de les 15.30 h.

Us esperem amb molta il·lusió!

 

El viernes 25 de mayo celebraremos la fiesta de fin de curso con los niños y niñas de P3, P4 y P5. Disfrutaremos de un grupo de animación infantil “Els Atrapasomnis” que nos hará pasar una buena tarde.

La fiesta se hará en el patio de P4 / P5 y será de 16 h a 17 h. Abriremos las puertas de Educación Infantil a las 15.45h para que podáis recoger a vuestro/a  hijo/a en su aula.

Podréis aparcar los coches en las pistas deportivas a bajo en el patio de la escuela que habilitaremos, excepcionalmente, como zona de aparcamiento, a partir de las 15.30h. 

¡Os esperamos con mucha ilusión!

 

 


|