usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

S'acceptaran poesies fins el 10/04/2018"

GENERAL - Jocs florals per a mares, pares i professores
> dilluns 23 de abril ( 09:00 )
GENERAL - Jocs florals per a mares, pares i professores

XXXV Concurs JOCS FLORALS - LES ALZINES 2018



 


 

BASES

 1. 1. Poden prendre part en els Jocs Florals tots els pares i mares del col·legi, totes les professores (que no formen part del jurat)  i totes les antigues alumnes.

 2. 2. Gènere literari: POESIA.

 3. 3. Temàtica dels poemes: Flor Natural (Amor), Englantina (Pàtria) , Viola (Fe)

 4. 4. Els poemes han de ser inèdits, originals i escrits en català. L’extensió mínima del poema serà de 16 versos i com a màxim dues cares d’un foli.

 5. 5. Les composicions es presentaran mecanografiades i anònimes. Hi ha de constar: títol, pseudònim i flor.

 6. 6. Cal adjuntar (no grapar) un sobre petit. A la part exterior del sobre cal escriure: flor, pseudònim i títol i a l’interior el nom i cognoms de l’autor o autora.

 7. 7. La data límit d’entrega és el dia 10 d’abril de 2018 a Secretaria.

 8. 8. El consistori que es constituirà en jurat (es reunirà el dia 17 d'abril) està format per professores del col·legi.

 9. 9. Es valorarà: originalitat, presentació, llenguatge i valor literari.

 10. 10. Els premis que s’atorguen són:  tres premis per categoria (Adults). Els tres premis corresponen simbòlicament a les tres flors.

 11. 11. La celebració dels Jocs Florals tindrà lloc el dia 23 d’abril de 2018, a les 9h.


ORIENTACIONS 

Flor Natural. Tractarem de les persones que estimem (pares, germans, avis, amics, mestres, veïns...); dels animals domèstics que tenim a casa, les flors del balcó o del jardí...o d’objectes que representen per a nosaltres algun sentiment molt especial.

Englantina. Parlarem d’allò que ens crida l’atenció, que ens sorprèn, que ens agrada, que trobem a faltar, que voldríem diferent ...de qualsevol aspecte relacionat amb el país: la llengua, la història, el paisatge (rius, muntanyes, valls, platges), el clima, la gent i el seu tarannà, els pobles i les ciutats (els seus carrers, places, monuments, etc.), els visitants, la cultura... 

Viola. Tractarem de la fe o dels valors, actituds i principis en què creiem i que voldríem veure al món: la solidaritat, la llibertat, la pau, el desarmament, l’ecologia, la qualitat del medi ambient... Però també es poden tractar aquells altres temes que reflecteixen actituds o fets que no voldríem veure mai més enlloc: racisme, fam i pobresa, guerres, intolerància, contaminació...

Descarregar la informació, aquí.


 • GENERAL - Jocs florals per a mares, pares i professores
 • versio per a imprimir de GENERAL - Jocs florals per a mares, pares i professores
|