usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Tallers i classes d'anglès durant tota la setmana"

4t PRIM– English At School
> dilluns 8 de gener
4t PRIM– English At School

De: Coordinadora de primària – Consol Canals 
A: Pares d’alumnes de 4t de primària


Tal com ja  us vam informar a la reunió de pares de principi de curs, durant la setmana del  8 al 12 de gener, les vostres filles tindran l’oportunitat de participar en el projecte English At School. Durant una setmana i, a l’escola,  es faran totes les activitats exclusivament en anglès. Les alumnes treballaran un projecte basat en l’estudi de la cultura anglesa.

És un projecte que vàrem emprendre fa anys amb molta il·lusió i ganes, i ben segur, és un pas endavant en l’adquisició de la competència oral en anglès. S’ha encarregat a l’organització “Home to Home” (empresa dedicada al desenvolupament de programes educatius) la programació de les activitats didàctiques que es faran durant aquests 5 dies.

Aquesta activitat està inclosa dins el marc del projecte d’ensenyament de l’anglès i també dins el pla de formació d’alumnes de Les Alzines. Seran guiades per professores de “Home to Home” i acompanyades per les mestres d’anglès de l’escola i les seves tutores.

Material necessari:

- Fotografia mida carnet

- 2 rotlles de paper higiènic buits


El preu de l’activitat és de 85€ per alumna, i inclou:

- Dossier per realitzar a classe

- Tallers i classes d’anglès durant tota la jornada

- Material pedagògic

Si no dieu el contrari, es passarà un rebut per aquest import, el dia 5 de gener de 2018.

Si ho preferiu, també podeu dividir el pagament en tres rebuts (28 € el dia 5 de gener de 2018  /  28 € el dia 5 de febrer de 2018   /     29 € el dia 5 de març de 2018)  podeu marcar aquesta opció  en el formulari adjunt.

Horari, objectius - Us ho podeu imprimir


Como ya os informamos en la reunión de padres de principio de curso, durante la semana del 8 al 12 de enero, vuestras hijas tendrán la oportunidad de participar en el proyecto English At School. Durante una semana y, en la escuela, se harán todas las actividades exclusivamente en inglés. Las alumnas trabajarán un proyecto basado en el estudio de la cultura inglesa.

Es un proyecto que empezamos hace años con mucha ilusión, y por supuesto, es un avance en la adquisición de la competencia oral en inglés. Se ha encargado a la organización “Home to Home” (empresa dedicada al desarrollo de programas educativos) la programación de las actividades didácticas que se harán durante estos 5 días.

Esta actividad está incluida dentro del marco del proyecto del aprendizaje del inglés y también dentro del plan de formación de alumnas de Les Alzines. Serán guiadas por profesores de "Home to Home" y acompañadas por las maestras de inglés de la escuela y sus tutoras.

Material necesario:

- Fotografia medida carné

- 2 rollos de papel higiénico vacios

Como ya os comunicamos, el precio de la actividad es de 85 € por alumna, e incluye:

- Dossier para realizar en clase

- Talleres y clases diarias de inglés durante toda la jornada

- Material pedagógico

Se pasará un recibo por este importe, el próximo día 5 de enero de 2018.

Si lo prefiere, también podemos dividir el pago en tres recibos (€ 28 el día 5 de enero de 2018/28 € el día 5 de febrero de 2018/29 € el día 5 de marzo de 2018) se puede marcar esta opción en el formulario adjunto.As we already informed you about in the parents meeting at the beginning of the school year, during the first week of January (8th to 12th of January) your daughters will have the opportunity to take part in the English At School project. Over the week, all the activities will be done exclusively in English. Students will work on a project based on English culture. You will be informed about schedules and objectives further on.  

This activity is included in the learning English project and also within the students formation plan of the school. Students will be guided by Home to Home teachers and also by their English teachers and tutors.

Material needed:

- ID photo

- 2 finished toilet paper rolls

This project was started years ago and it is an advance in the acquisition of the oral competence in English. Home to Home (business devoted to the development of educational programmes) will be in charge of the programme of those 5 days.

As we already told you, the price of this activity is 85 € per person, and it incuides:

- Dossier for class work

- Daily English lessons and workshops

- Educational material.

A bill will be issued on the 5th of January 2018.

If you prefer it, the bill can be divided in three  (28€ on the 5th January /28€ on the 5th February/29 € on the 5th March). This option can be chosen in the  form attached.


  • 4t PRIM– English At School
  • 4t PRIM– English At School
  • versio per a imprimir de 4t PRIM– English At School
|