usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

La Fira és oberta a tota la família!"

GENERAL - Fira de Rocabruna
> dissabte 11 de novembre ( 11:00 )
GENERAL - Fira de Rocabruna

De: Esther Latre – Directora

A: Totes les famílies del col·legi

 

Com molts de vosaltres ja sabeu, el club Rocabruna va organitzar una Fira Familiar el passat 30 de setembre, que es va haver de posposar perquè va ploure. Finalment es celebrarà dissabte vinent, 11 de novembre. Serà al Parc Central de Girona, darrere l'estació de tren, d' 11:00 a 14:00 h. Estarà adreçat a totes aquelles famílies que hi vulguin assistir, tant si són alumnes de Les Alzines com si no ho són. 

La Fira consistirà en jocs, on els nens/es ho passin molt bé jugant a diferents activitats d’habilitat, punteria, maquillatge... I com a cloenda, es realitzarà un SORTEIG. Al llarg de tot el matí hi haurà instal·lat un punt d'informació. 

A la Fira, hi haurà una zona de bar on es vendran begudes, patates xips, tapes d’olives, galetes, ... . Al costat del bar, s'habilitarà una zona de jocs per als més petits, per tal que els pares pugueu descansar una estona. 

Pot ser una oportunitat per passar una estona agradable i divertida en família. Les mateixes associades del club han col.laborat en la preparació de les activitats. De ben segur que els farà il·lusió que les seves amigues i companyes d'escola en gaudeixin. 

Per a qualsevol dubte o suggeriment podeu contactar amb el club Rocabruna per telèfon o correu electrònic:

Telèfon: 972209401 

Correu electrònic: [email protected]

Més informació (clica aquí) 

  • GENERAL - Fira de Rocabruna
  • versio per a imprimir de GENERAL - Fira de Rocabruna
|