usuari 
passwd 
        

LA VALL

Sopa de pollastre i ossos de pernil i vedella i verdures .
Ous ferrats amb patates rosses
Plàtan

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

La setmana vinent serà a la Diòcesi de Terrassa"

Dijous arriba la imatge de Nostra Senyora de Fàtima
capellania
12.09.2017
Dijous arriba la imatge de Nostra Senyora de Fàtima

Aquest any es commemora el centenari de les aparicions de la Mare de Déu als pastorets a Cova d’Iria de Fàtima (Portugal). Amb aquest motiu, la imatge peregrina de Nostra Senyora de Fàtima està visitant moltes parròquies.

Benvolguts amics,

Com segurament ja sabeu, aquest any commemorem el centenari de les aparicions de la Mare de Déu als pastorets a Cova d’Iria de Fàtima (Portugal). Amb aquest motiu, la imatge peregrina de Nostra Senyora de Fàtima està visitant moltes parròquies i, la setmana vinent serà a la Diòcesi de Terrassa.

Dijous vinent al matí, la imatge de la Mare de Déu de Fàtima arribarà a La Vall. Al vespre, a les 20:30, tindrà lloc una processó amb espelmes pels exteriors del col·legi, la pregària del Rosari de la Verge de Fàtima i la consagració de les famílies a la Mare de Déu.

Vull animar-vos que vingueu i participeu amb devoció de la visita de la Mare de Déu a la nostra escola. Crec que és una excel·lent oportunitat per començar amb bon peu el nou curs.


Us hi esperem a tots!


Oriol Peguera

PresidentEstimados amigos, 

Como seguramente ya sabéis, este año conmemoramos el centenario de las apariciones de la Virgen a los pastorcillos en Cueva de Iria en Fátima (Portugal). Por este motivo, la imagen peregrina de Nuestra Señora de Fátima está visitando muchas parroquias y la próxima semana lo hará en la Diócesis de Terrassa.

El próximo jueves por la mañana, la imagen de la Virgen de Fátima llegará a La Vall. Por la noche, a las 20.30 h, tendrá lugar una procesión con velas por los exteriores del colegio, el rezo del Rosario de la Virgen de Fátima y la consagración de las familias a la Virgen.

Quiero animaros a que vengáis y participéis con devoción en la visita de la Virgen a nuestra escuela. Creo que es una excelente oportunidad para empezar con buen pie el nuevo curso.


¡Os esperamos a todos!


Oriol Peguera

Presidente


galeria de fotos
  • Dijous arriba la imatge de Nostra Senyora de Fàtima
|