usuari 
passwd 
        

LA VALL

Arròs a la cassola amb sofregit de tomàquet i ceba amb costella de por
Pollastre a la planxa amb enciam, tomàquet i formatge
Mandarina

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Molta gent hi va col·laborar perquè la celebració fos ben lluïda!"

La Vall present a la Processó de Corpus de Terrassa
capellania
08.06.2015
La Vall present a la Processó de Corpus de Terrassa

La Vall va participar en la processó del Corpus el passat diumenge 7 de juny a la Catedral de Terrassa.

El diumenge dia 7 de juny Mons. Saiz Meneses va presidir la celebració del Corpus Christi a la Catedral de Terrassa. A les 19h. va presidir la celebració de la Missa en la que va concelebrar Mons. Salvador Cristau, Bisbe auxiliar, i un bon nombre de preveres i diaques, amb l’assistència dels seminaristes i el poble fidel que omplí el temple.

En la seva homilia el Sr. Bisbe tot fent-se ressò del missatge dels Bisbes de la Conferència Episcopal Espanyola amb motiu de la festa d’enguany, va afirmar que: hem de viure un doble centre d’interès: Déu i els germans. L’oblit de Déu porta a oblidar als germans. El papa Francesc ho defineix com la “globalització de la indiferència”. Enfront de la globalització de la indiferència hem de treballar i construir la globalització de la caritat. Va sintetitzar les seves paraules en tres paraules clau: comunió, compromís i transformació. Va recordar que l’Eucaristia és sagrament de comunió amb Déu i els germans, i que compromet amb els germans especialment. Va convidar finalment a deixar-se transformar en Crist i globalitzar d’aquesta manera la misericòrdia de Déu. 

En acabar la celebració va tenir lloc la processó amb el Santíssim pels carrers de la ciutat. Enguany van col·laborat 18 grups diferents per confeccionar les catifes florals que van ornamentar tot el recorregut de la processó. Es calcula que un miler de persones van participar en el actes organitzats. Prèviament,  durant la tarda, el Sr. Bisbe va fer el recorregut de la processó saludant els membres de tots els grups i felicitant-los per la seva dedicació i entrega. 


Veure àlbum de fotos: AQUÍ

|