usuari 
passwd 
        

LA VALL

Sopa de peix amb pasta maravella
Pollastre arrebossat amb enciam, tomàquet i formatge
Plàtan

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Incidències viàries a moltes carreteres catalanes. Algunes rutes d'autocar cancel·lades. FGC serveis mínims"

VAGA: Informació d'última hora
Pares
07.11.2017
VAGA: Informació d'última hora

El matí de vaga general ha començat amb talls de trànsit importants a diferents punts. En total, hi ha una quarantena de vies afectades pels talls i la circulació està sent molt complicada.

COMUNICAT 8:04 h (8/11/2017)

Incidències viàries a moltes carreteres. Podeu consultar la situació del trànsit: AQUÍ

Autocars Fuentes no poden sortir de la seu central. RUTES 6-10-2 i 5 Cancel·lades. (S'avisa famílies usuàries via telèfon)

Rutes en servei: 12-7-1-4-13 i 11. 

Serveis mínims garantits

Continuarem informant.Benvolgudes famílies,

Us informem que demà dimecres, 8 de novembre, hi ha prevista una vaga convocada per la Intersindical-CSC, a la qual a hores d’ara no tenim constància que s’hagin adherit els sindicats majoritaris USOC CCOO i UGT, ni cap altre de minoritari, i tot sembla indicar que no ho faran.

La nostra escola romandrà oberta, complint els serveis mínims establerts per la Generalitat de Catalunya, intentant que la jornada es desenvolupi amb la màxima normalitat i el professorat atendrà tots aquells alumnes que hi assisteixin. Com a mesura de prudència us recomanem que els alumnes vinguin sense uniforme.

Les companyies de transport escolar ens han comunicat que oferiran el servei, però a hores d'ara no poden garantir la normalitat del mateix.

Si hi ha alguna novetat al respecte us mantindrem informats a través dels canals de comunicació habituals de l'escola.


Cordialment,

Mia Carreras

DirectoraQueridas familias,


Os informamos que mañana miércoles, 8 de noviembre, está prevista una huelga convocada por la Intersindical CSC, a la que en estos momentos no tenemos constancia que se hayan adherido los sindicatos mayoritarios USOC CCOO y UGT, ni ningún otro minoritario, y todo parece indicar que no lo harán.


Nuestra escuela permanecerá abierta, cumpliendo los servicios mínimos establecidos por la Generalidad de Cataluña, intentando que la jornada se desarrolle con la máxima normalidad y el profesorado atenderá a todos aquellos alumnos que asistan. Como medida de prudencia os recomendamos que los alumnos vengan sin uniforme.

Las compañías de transporte escolar nos han comunicado que ofrecerán el servicio, pero en estos momentos no pueden garantizar la normalidad del mismo.


Si hay alguna novedad al respecto os mantendremos informados a través de los canales de comunicación habituales de la escuela.Cordialmente,

Mia Carreras

Directora

galeria de fotos
  • VAGA: Informació d'última hora
  • VAGA: Informació d'última hora
|