usuari 
passwd 
        

LA VALL

Sopa de peix amb pasta maravella
Pollastre arrebossat amb enciam, tomàquet i formatge
Plàtan

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Us hi esperem!"

La Vall amb la Marató de TV3
Alumnes
16.12.2018
La Vall amb la Marató de TV3

El proper diumenge 16 de desembre venen els ambaixadors reials a La Vall per recollir les cartes de tots els nens i nenes que s’acostin a portar-los-la!

A més a més, l’associació d’antigues alumnes de l’escola (La Vall Alumni) organitza un mercat solidari amb paradetes de roba, bijuteria, complements, articles de decoració, cosmètica i moltes coses més. (AQUÍ cat / AQUÍ cast)

Les alumnes de Cultura Audiovisual de 1r de Batxillerat volem aprofitar aquesta ocasió per organitzar una xocolatada solidària. (AQUÍ cat/ AQUÍ cast)

Destinarem tots els diners que recollim a la Marató de TV3, que en la seva 27 edició estarà destinada al càncer.

Al nostre país, el càncer representa la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones i la seva incidència continua sent molt alta: es calcula que, al llarg de la seva vida, en tindran 1 de cada 2 homes i 1 de cada 3 dones.

La Marató 2018 dedicarà el seu esforç a divulgar sobre aquesta malaltia i a recaptar fons que permetran avançar en el diagnòstic precoç i en el disseny de tractaments més efectius i personalitzats, amb l’objectiu d’augmentar l’esperança i la qualitat de vida de les persones.

Ens agradaria que la nostra xocolatada sigui un èxit de participació i de recaptació solidària! Per això us esperem el proper diumenge!!!!!

A ritme de la cançó de l’Álvaro Soler us convidem a venir a la xocolatada!


Alumnes de Cultura Audiovisual

1r de BatxilleratÀlbum de fotos: AQUÍ galeria de fotos
  • La Vall amb la Marató de TV3
  • La Vall amb la Marató de TV3
|