Warning: Division by zero in /var/www/institucio/code/detalle.php on line 84
» La Vall s'emporta 2 premis a la First Lego League de Lleida | Col·legi concertat a Bellaterra
usuari 
passwd 
        

novembre 2018

LA VALL

Crema de Carbassa i pastanaga
Truita de patata amb enciam i olives
Plàtan

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

La passada setmana diferents equips de La Vall van participar a la FLL-Barcelona i a VEX Robotics Competition. Fomentem la tecnologia!"

La Vall s'emporta 2 premis a la First Lego League de Lleida
Alumnes
24.02.2015
La Vall s'emporta 2 premis a la First Lego League de Lleida

Aquest cap de setmana, dos equips de 4t d'ESO han rebut el premi a la investigació i el premi a la presentació a la competició First Lego League celebrada a Lleida.

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la quarta edició de la First Lego League de Lleida en la qual hi han participat  25 equips de 20 col·legis i instituts de la demarcació de Lleida, Fraga i Barcelona, amb un total de 240 participants.


El tema del projecte d'investigació que havien de presentar tenia l'objectiu d’analitzar el futur de l’educació. Els estudiants havien de redissenyar com s'adquireixen coneixements i habilitats en el segle XXI i com aquesta forma de fer-ho canviarà la metodologia d'ensenyament.

L’Ajuntament de Lleida va lliurar el premi a la investigació, que ha estat per a L'equip New Now, de La Vall va rebre el premi a la investigació de la mà del regidor d’Educació de l'Ajuntament de Lleida, Jesús Castillo. L'equip Pixel La Vall  també s'emportà el premi MacMillan a la presentació.

Aquesta competició se celebrà a l’Escola Politècnica Superior de la UdL Durant el matí s’han fet les proves contra-rellotge, els tallers i activitats paral·leles com l’exhibició de vols de drons, un circuït de cotxes elèctrics, ludoteca o l’exposició sobre el projecte MotoStudent de l’EPS.

Àlbum de fotos: Aquí

galeria de fotos
  • La Vall s'emporta 2 premis a la First Lego League de Lleida
|