usuari 
passwd 
        

LA VALL

Llenties guisades amb ceba i pastanaga
Truita de patates amb amanida de pastanaga
Iogurt natural ensucrat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Una constant a Batxillerat és la preocupació per oferir una orientació de qualitat que els permeti triar de manera encertada el seu futur."

2n BATX. Orientació Universitària
> divendres 9 de novembre
2n BATX. Orientació Universitària

Per tal d'acostar la realitat de la Universitat a les alumnes de 2n de Batxillerat i poder fer una pràctica experimental dins de l'opció escollida participaran en el programa "Ser universitari per un dia" que organitza la Universitat Internacional de Catalunya UIC.

Consulteu horari de l'activitat

Sortiran de La Vall a les 9.00 h (Hi haurà classe de 8.00 h). Tornaran en autocar i dinaran a l'escola. Les activitats extraescolars de la tarda funcionaran amb normalitat.
Con el fin de acercar la realidad de la Universidad a las alumnas de 2º de Bachillerato y poder hacer una práctica experimental dentro de la opción elegida participarán en el programa "Ser universitario por un día" que organiza la Universitat Internacional de Catalunya UIC.

Consultar horario de la actividad


Saldrán de La Vall a las 9.00 h (Habrá clase de 8.00 h). Regresarán en autocar y comerán en el colegio. Las actividades extraescolares de la tarde funcionarán con normalidad.|