usuari 
passwd 
        

LA VALL

Llenties guisades amb ceba i pastanaga
Truita de patates amb amanida de pastanaga
Iogurt natural ensucrat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Cal confirmar l’assistència abans del dia 30 de novembre"

4t ESO. Viatge cultural a Madrid (Confirmació de plaça)
> dilluns 5 de novembre
4t ESO. Viatge cultural a Madrid (Confirmació de plaça)

Benvolguts pares,

Com ja us hauran informat les vostres filles, aquest any com a activitat extraordinària de 4t d’ESO, s’ha  organitzat una visita cultural a Madrid els propers dies 16 i 17 de gener. El pla de la visita serà el següent:

Dia 16

Sortida des de l’estació de Barcelona - Sants a les 7.00 h. Punt de trobada: lloc de les sortides de l’AVE a les 6.30 h.


Dies 16 i 17

Visitarem el Museu del Prado, la Catedral de l’Almudena i el Palau Reial. També es farà una ruta pel Madrid dels Àustries i Borbons.


Dia 17

Arribada a l’estació de Barcelona- Sants a les 21.30 h.


Tant l’anada com la tornada a l’estació serà amb mitjans propis. Us agrairíem puntualitat al recollir a la vostra filla.


Ens allotjarem a l’Hotel Mediodia.

Plaça de l’Emperador Carlos V, 8 - Tel. 91 527 30 60


El preu és de 170 euros. Inclou el trajecte, l’allotjament i l’ esmorzar. Si no hi teniu cap inconvenient, es facturarà la totalitat d’aquest import el dia 12 de desembre. Cal que les alumnes portin diners  per a la resta. Per política de gestió de  Renfe i de l’hotel, en cas d’anul·lar la reserva de l’AVE no es tornarà la quantitat lliurada.


El col·legi es reserva el dret d’admissió, valorant el rendiment i actitud en l’àrea de Socials així com el seu comportament.


Cal confirmar l’assistència a la tutora abans del dia 30 de novembre, mitjançant el següent formulari: AQUÍCordialment,


Roser Farrús

Sotsdirectora 4t d’ESO i 1r Batxillerat 
Apreciados padres,


Como ya os habrán informado vuestras hijas, este curso como actividad extraordinaria de 4º ESO, se ha organizado una visita cultural a Madrid los días 16 y 17 de enero. El plan de la visita será el siguiente:


Día 16

Salida desde la estación de Barcelona – Sants a las 7.00 h. Punto de encuentro: lugar de salida del AVE a las 6.30 h.


Días 16 y 17

Visitaremos el Museo del Prado, la Catedral de la Almudena y el Palacio Real. También haremos una ruta por el Madrid de los Austrias y Borbones.


Día 17

Llegada a la estación de Barcelona – Sants a las 21.30 h.


Tanto la ida como la vuelta a la estación será con medios propios.  Agradeceríamos 

puntualidad al recoger a vuestras hijas.


Nos alojaremos en el Hotel Mediodía.

Plaza del Emperador Carlos V, 8 – Tel. 91 527 30 60


El precio es de 170 euros. Incluye el trayecto, el alojamiento y el desayuno. Si no hay inconveniente, se facturará el día 12 de diciembre. Las alumnas deben llevar dinero para el resto de las comidas. Por política de gestión de Renfe y del hotel, en caso de anular la reserva del Ave no se devolverá la cantidad entregada.


El colegio se reserva el derecho de admisión, valorando el rendimiento y actitud en el área de Sociales así como su comportamiento.

 

Deben confirmar la asistencia a la tutora antes del día 30 de noviembre, a través del siguiente formulario: AQUÍCordialmente,


Roser Farrús

Subdirectora de 4º ESO y Bachillerato|