usuari 
passwd 
        

LA VALL

Crema de verdures (porros, carbassó, pastanaga, ceba, patates i carbas
Llom arrebossat amb enciam, olives i formatge
Plàtan

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Cal retornar signada l'autorització d’ús"

1r ESO. Autorització Chromebooks
> dilluns 1 de octubre
1r ESO. Autorització Chromebooks

Benvolgudes famílies,


Em plau comunicar-vos que aquest curs les vostres filles de 1r d’ESO inicien el projecte ONMAT, un projecte que pretén apropar les matemàtiques d’una manera més vivencial. ONMAT es basa en una nova metodologia  que vol transformar l’aula de matemàtiques en un espai compartit on conviuen situacions en entorns virtuals, treball cooperatiu i manipulatiu, demostracions en gran grup, joc i treball individual. Un mateix concepte matemàtic s’abordarà des de diferents enfocaments per tal de treballar les Intel·ligències Múltiples de l’alumnat i donar les mateixes oportunitats d’aprenentatge a tothom.

Per tal que cada alumna disposi de la seva pròpia connexió controlada a aquesta plataforma online,  l’escola ha proveït de chromebooks les aules de matemàtiques. 

Després de llegir la normativa que us adjuntem (AQUÍ) , us agrairíem que retornéssiu signada aquesta autorització d’ús (AQUÍ).


Esperem que aquest nou projecte motivi i entusiasmi les noves generacions.


Atentament,

Judith Monés

Directora
 


Queridas familias,

Me complace comunicaros que este curso vuestras hijas de 1º de ESO inician el proyecto ONMAT, un proyecto que pretende acercar las matemáticas de una manera más vivencial. ONMAT se basa en una nueva metodología que quiere transformar el aula de matemáticas en un espacio compartido en el que convivan situaciones en entornos virtuales, trabajo cooperativo y manipulativo, demostraciones en gran grupo, juego y trabajo individual. Un mismo concepto matemático se abordará desde diferentes enfoques para trabajar las Inteligencias Múltiples del alumnado y dar las mismas oportunidades de aprendizaje a todos.

Para que cada alumna disponga de su propia conexión controlada a esta plataforma online, el colegio ha provisto de Chromebooks las aulas de matemáticas.

Después de leer la normativa que os adjuntamos (AQUÍ), agradeceríamos que devolvierais la autorización firmada (AQUÍ).

Esperamos que este nuevo proyecto motive y entusiasme a las nuevas generaciones.


Atentamente,

Judith Monés

Directoragaleria de fotos
  • 1r ESO. Autorització Chromebooks
|