usuari 
passwd 
        

LA VALL

Verdura Saltejada ( mongeta verda , patata amb bacon )
Mandonguilles a la jardinera (pèsols, ceba, pastanaga i tomata)
Iogurt natural ensucrat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Dies 5-6 i 7de setembre"

P-3 E.INF. Comença període d'adaptació
> dimecres 5 de setembre
P-3 E.INF. Comença període d'adaptació

Adaptació per a P3

Aquest curs l'adaptació dels vostres fills/es serà els dies 5, 6 i 7 de setembre. L’objectiu és facilitar el seu inici al nou entorn escolar, acompanyat d’un familiar pròxim durant aquest temps. Per tal de personalitzar aquesta adaptació us proposem tres franges horàries. Aquestes són:

Franja 1: de 9 a 10 h 

- Franja 2: de 10 a 11 h

- Franja 3: de 11 a 12 h

Haureu d’indicar, a través del formulari final*, a quina franja horària us apuntareu i qui serà l’acompanyant. Els dies d'adaptació hi haurà la venda de la màrfega i la motxilla d'uniforme.

Per a les famílies noves de P3, us agrairem que empleneu el següent qüestionari. Aquest qüestionari és un document en PDF que s'ha d'imprimir i portar a l'escola. (El qüestionari de Llar i P-3 és el mateix)


*INSCRIPCIÓ P-3: AQUÍ Adaptación de P3

Este curso el periodo de adaptación de vuestros/as hijos/as será los días 5, 6 y 7 de setiembre. El objetivo es facilitar su inicio al nuevo entorno escolar, acompañados de un familiar próximo durante este tiempo. Para poder personalizar esta adaptación os proponemos tres franjas horarias:

-Franja 1: de 9 a 10 h

-Franja 2: de 10 a 11 h

-Franja 3: de 11 a 12 h

Debéis indicar, a través del formulario final*, qué franja horaria os interesa y quién será el acompañante. Los días de adaptación habrá venta de la colchoneta, la sábana y la mochila de uniforme.

Agradeceremos que las familias nuevas de P3 cumplimentéis el siguiente cuestionario. Este cuestionario es un documento en PDF para imprimirlo y traerlo al colegio. (El cuestionario de Llar y P-3 es el mismo)


*INSCRIPCIÓ P-3: AQUÍ 


|