usuari 
passwd 
        

LA VALL

Llenties guisades amb ceba i pastanaga
Truita de patates amb amanida de pastanaga
Iogurt natural ensucrat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Us esperem a la biblioteca d’infantil a les 15.45 h"

LLAR i E.INF. Atrium
> divendres 30 de novembre
LLAR i E.INF. Atrium

Us recordem que, tal com indica el calendari escolar, el proper dia 30 de novembre a les 15.45 h, hi haurà sessió d'ATRIUM a la biblioteca d’infantil.

El projecte ATRIUM és un projecte per millorar la transmissió de la fe en els primers anys de vida. Farem diferents sessions als pares en les que us explicarem les diferents fitxes que treballem amb els nens d'Educació Infantil des de P3 a P5.

Els pares, primers responsables de l’educació dels seus fills, necessiten del suport de l’escola per fer de la família una veritable església domèstica i ser un primer lloc d’evangelització. Un dels reptes prioritaris d’Atrium és la formació de matrimonis joves.

 Os recordamos que, tal como indica el calendario escolar, el próximo día 30 de noviembre a las 15.45 h, tendrá lugar la primera sesión de  ATRIUM en la biblioteca de Infantil.

El proyecto ATRIUM es un proyecto para mejorar la transmisión de la fe en los primeros años de vida. Haremos diferentes sesiones a los padres en las que os explicaremos las diferentes fichas que trabajamos con los niños de Educación Infantil desde P3 a P5.

Los padres, primeros responsables de la educación de sus hijos, necesitan del apoyo de la escuela para hacer de la familia una verdadera iglesia doméstica y ser un primer lugar de evangelización. Uno de los retos prioritarios de Atrium es la formación de matrimonios jóvenes.


|