usuari 
passwd 
        

LA VALL

Llenties guisades amb ceba i pastanaga
Truita de patates amb amanida de pastanaga
Iogurt natural ensucrat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Mn. Rafael Cabrera us parlarà sobre “El Sagrament de la Confirmació”"

2n ESO. Reunió de pares Confirmació
> dijous 22 de novembre
2n ESO. Reunió de pares Confirmació

Benvolguts amics,

Com tots sabeu aquest curs les vostres filles rebran la Confirmació. Les alumnes són plenament conscients de la importància d’aquest Sagrament. Estan preparant-se molt bé i això representa per a elles un millor coneixement doctrinal i, ben segur, un avanç en la seva vida de pietat.

Per aquest motiu, tal com indica el calendari escolar, us convoquem a una reunió catequètica que tindrà lloc al Col·legi el proper dia 22 de novembre a 2/4 de 9 del vespre. 

En primer lloc, Mn. Rafael Cabrera us parlarà sobre “El Sagrament de la Confirmació”. Seguidament, tindreu una sessió amb la tutora a les aules. En acabar hi haurà un sopar fred.


Esperant la vostra assistència, s’acomiada cordialment.


Judith Monés

Directora

Apreciados amigos: 

Como todos sabéis vuestras hijas recibirán la Confirmación. Las alumnas son plenamente conscientes de la importancia de este Sacramento. Se están preparando muy bien y esto representa para ellas un mejor conocimiento doctrinal y un avance en su vida de piedad. 

Por este motivo, tal como indica el calendario escolar, os convocamos a una reunión que tendrá lugar en el colegio el próximo día 22 de noviembre  a las 20.30 h.

En primer lugar, Mn. Rafael Cabrera os hablará sobre “El sacramento de la Confirmación”.  Seguidamente, tendréis una sesión con la tutora en las aulas. Al finalizar habrá una cena fría.


Esperando vuestra asistencia, se despide cordialmente.


Judith Monés

Directora|