usuari 
passwd 
        

LA VALL

Llenties guisades amb sofregit de tomàquet, ceba, xoriç i llorer
Filet de lluç a la planxa amb enciam i olives
Pera

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

“Com parlar i escoltar a la teva filla? Cinc estratègies pràctiques de comunicació”"

4t EPRI. Reunió de pares
> dimarts 16 de octubre
4t EPRI. Reunió de pares

Benvolguts amics, 

Ens dirigim a vosaltres per recordar-vos que, tal com us vàrem comunicar a través de la informació general, el proper dia 16 a 2/4 de 9 del vespre tindrà lloc, a l'Auditori, la reunió trimestral per a pares d’alumnes de 4t de Primària. 

En primer lloc, Lluís Ignasi Bonastre, orientadora familiar del FERT, us parlarà sobre “Com parlar i escoltar a la teva filla? Cinc estratègies pràctiques de comunicació”. Seguidament, tindreu una sessió amb la tutora de la vostra filla a l’aula corresponent. En acabar hi haurà un sopar fred.


Esperant la vostra assistència, s’acomiada cordialment.


Judith Monés

DirectoraApreciados amigos,

Nos dirigimos a vosotros para recordaros que, tal como os comunicamos a través de la información general, el próximo día 16 a las 20.30 h tendrá lugar, en el Auditorio, la reunión trimestral para padres de alumnas de  4º de Primaria.

 

En primer lugar, Lluis Ignasi Bonastre, orientador familiar del FERT, os hablará sobre “¿Cómo hablar y escuchas a tu hija? Cinco estrategias prácticas de comunicación”.   Seguidamente, tendréis una sesión con la tutora de vuestra hija. Al finalizar habrá una cena fría en la misma aula. 


Esperando vuestra asistencia, se despide cordialmente.


Judith Monés

Directora

 


|