usuari 
passwd 
        

LA VALL

Llenties guisades amb ceba i pastanaga
Truita de patates amb amanida de pastanaga
Iogurt natural ensucrat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

LLAR. Comença període d'adaptació
> dimecres 5 de setembre
LLAR. Comença període d'adaptació

Adaptació Llar

El proper mes de setembre començarà el nou curs escolar 2018-2019. Els nens i nenes de Llar d'Infants podran venir a fer l’adaptació a partir del dia 5 de setembre en horari de 9 a 16.30 h. 

Per tal de personalitzar aquesta adaptació us proposem dues franges horàries. Aquestes són:

- Franja 1: de 9 a 16:30 h

- Franja 2: de 9 a 12 h

Haureu d'indicar, a través del formulari final*, a quina franja horària us apuntareu. Els dies d'adaptació hi haurà la venda de la màrfega, el llençol i la motxilla d' uniforme.

Per a les famílies noves de Llar, us agrairem que empleneu el següent qüestionari. Aquest qüestionari és un document en PDF que s' ha d'imprimir i portar a l' escola. (El qüestionari de Llar i P-3 és el mateix)


*INSCRIPCIÓ LLAR: AQUÍ 


Adaptación Llar

El próximo mes de setiembre comenzará el nuevo curso escolar 2018-2019. Los niños y niñas de guardería podrán venir a hacer la adaptación a partir del día 5 de septiembre en horario de 9 a 16.30 h.

Para personalizar esta adaptación os proponemos dos franjas horarias.

Estas son:

- Franja 1: de 9 a 16:30 h

- Franja 2: de 9 a 12 h

Deberéis  indicar, a través del formulario final*, en qué franja horaria os apuntáis. Los días de adaptación habrá venta de la colchoneta , la sábana y la mochila de uniforme. 

Para las familias nuevas de Llar, les agradeceremos que rellenen el siguiente cuestionario. Este cuestionario es un documento en PDF que se ha de imprimir y llevar a la escuela. (El cuestionario de Llar y P-3 es el mismo)

INSCRIPCIÓN LLAR: AQUÍ |