usuari 
passwd 
        

LA VALL

Llenties guisades amb ceba i pastanaga
Truita de patates amb amanida de pastanaga
Iogurt natural ensucrat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Durant la primera setmana de novembre es girarà el rebut corresponent"

General. Despeses serveis escolars
> dilluns 3 de setembre
General. Despeses serveis escolars

Tal com es va notificar a través de la informació general, en el mes de novembre es girarà un rebut en concepte de serveis generals que inclou totes les despeses addicionals que es generen al llarg del curs escolar.

Tal com es va notificar a través de la informació general, en el mes de novembre es girarà un rebut en concepte de Serveis Generals a Educació Infantil, Primària i ESO. Si no indiqueu el contrari, s’aplicarà la mateixa opció que vau triar el curs passat.

Si preferiu canviar la modalitat de pagament, podeu enviar-nos un correu electrònic a: [email protected] abans del dia 10 de setembre especificant:


Família: ..........................................................................................................................................................................


Desitjo el fraccionament del rebut repartit en:

  • 2 pagaments (novembre i febrer)
  • 3 pagaments (novembre, febrer i abril)
  • 10 pagaments (mensual de setembre a juny – TARIFA PLANA)Tal como se informó a través de la información general, en el mes de noviembre se girará un recibo en concepto de Servicios Generales a Educación Infantil, Primaria y ESO. Si no indicáis lo contrario, se aplicará la misma opción que elegisteis el curso pasado.

Si preferís cambiar la modalidad de pago, podéis mandar un correo electrónico a: [email protected] antes del día 10 de septiembre especificando:


Familia: ..........................................................................................................................................................................


Deseo fraccionar el recibo repartido en: 

  • 2 pagos (noviembre y febrero)
  • 3 pagos (noviembre, febrero y abril)
  • 10 pagos (mensual de septiembre a junio – TARIFA PLANA)


|