usuari 
passwd 
        

LA VALL

Verdura Saltejada ( mongeta verda , patata amb bacon )
Mandonguilles a la jardinera (pèsols, ceba, pastanaga i tomata)
Iogurt natural ensucrat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Jordi Ferraz, orientador familiar del Fert, us parlarà sobre “Responsabilitat i autonomia, ¿es pot educar amb els meus fills de 4 i 5 anys?"

P-4 I P-5 E.INF. Reunió de pares
> dijous 27 de setembre
P-4 I P-5 E.INF. Reunió de pares

Benvolguts amics,

Ens dirigim a vosaltres per recordar-vos que, tal com us vàrem comunicar a través de la informació general, el proper dia 27 de setembre a 2/4 de 9 del vespre, tindrà lloc, a l’auditori, la reunió trimestral per a pares d’alumnes d’Educació Infantil P/4 i P/5.

En primer lloc, Jordi Ferraz, orientador familiar del Fert, us parlarà  sobre “Responsabilitat i autonomia, ¿es pot educar amb els meus fills de 4 i 5 anys?”. Seguidament, tindreu una sessió amb la tutora a les aules. En acabar hi haurà un sopar fred. 

Esperant la vostra assistència, s’acomiada cordialment.

  

Judith Monés

Directora
 

Apreciados amigos,

Nos dirigimos a vosotros para recordaros que, tal como os comunicamos a través de la información general, el próximo día 27 de septiembre a las 20.30 h tendrá lugar, en el auditorio, la reunión trimestral para padres de alumnos/as de Educación Infantil P/4 y P/5. 

En primer lugar, Jordi Ferraz, orientador familiar del Fert, os hablará sobre “Responsabilidad y autonomía, ¿se puede educar con mis hijos de 4 y 5 años?”. Seguidamente, tendréis una sesión con la tutora en las aulas. Al finalizar habrá una cena fría.

Esperando vuestra asistencia, se despide cordialmente.

 

Judith Monés

Directora

 

 


|