usuari 
passwd 
        

LA VALL

Paella mixta (arròs, ceba, pebrot, tomàquet, pollastre i sèpia)
Llom planxa amb amanida pastanaga ratllada,tomàquet i enciam
Meló

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

GENERAL. Beques menjador (Sabadell)
> divendres 11 de maig
GENERAL. Beques menjador (Sabadell)

Benvolgudes famílies de Sabadell, 

Us informem que ja s'ha obert el periode per presentar les sol·licituds d'Ajuts de menjador de l'Ajuntament de Sabadell.

L'últim dia per presentar-la és el dia 11 de maig.

Es poden acollir a aquests ajuts els alumnes matriculats en un centre educatiu del Vallès Occidental sostingut amb fons públics de Catalunya que disposin de servei de menjador escolar, en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, d'educació primària, educació secundària obligatòria. Els sol·licitants han d'estar empadronats a Sabadell, encara que estiguin escolaritzats fora del municipi. 

L'objectiu de la convocatòria és afavorir que els alumnes de famílies que tenen dificultats econòmiques o socials puguin accedir a l'ús del menjador escolar, garantint l'alimentació als infants que es troben en situació més vulnerable. 

La convocatòria inclou els alumnes matriculats en centres concertats.

Us adjuntem l'enllaç amb tota la informació de com presentar la sol·licitud: AQUÍ
Estimadas familias de Sabadell,

Os informamos que ya se ha abierto el periodo para presentar las solicitudes de ayudas de comedor del Ayuntamiento de Sabadell.

El último día para presentarla es el 11 de mayo

Podrán acogerse a estas ayudas los alumnos matriculados en un centro educativo del Vallès Occidental sostenido con fondos públicos de Cataluña que dispongan de servicio de comedor escolar, en cualquiera de los cursos de las enseñanzas de segundo ciclo de educación infantil, de educación primaria, educación secundaria obligatoria. Los solicitantes deben estar empadronados en Sabadell, aunque estén escolarizados fuera del municipio.

El objetivo de la convocatoria es favorecer que los alumnos de familias que tienen dificultades económicas o sociales puedan acceder al uso del comedor escolar, garantizando la alimentación a los niños que se encuentran en situación más vulnerable.

La convocatoria incluye los alumnos matriculados en centros concertados.

Os adjuntamos la enlace con toda la información de cómo presentar la solicitud: AQUÍ|