usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Matriculació LLAR i P-3 Demaneu full d'inscripció
> dilluns 12 de febrer
Matriculació LLAR i P-3 Demaneu full d'inscripció

És un bon moment per fer una entrevista personal, una visita guiada al parvulari i també per assistir a la jornada de portes obertes que tindrà lloc el pròxim dia 17 de febrer.

Així doncs totes les famílies que estigueu interessades a matricular algun/a fill/a en el nivell de Llar 0 Llar 1 i Llar 2 per al proper curs 2018-2019, podeu demanar a l’Anna Tonda, secretària d’Educació Infantil, el full d’inscripció abans del dia 16 de febrer.

Pel que fa al curs de P3, en ésser un nivell concertat, per als alumnes de nova incorporació el període de preinscripció ve dictaminat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Malgrat tot, els qui hi estigueu interessats, demaneu igualment el full de sol·licitud de plaça, a fi que nosaltres us puguem avisar quan hagueu d’emplenar el full de preinscripció oficial del Departament d’Ensenyament.

També us volem demanar que animeu els vostres familiars i amics a venir a visitar el nostre col·legi. Es un bon moment per fer una entrevista personal, una visita guiada al parvulari i també per assistir a la jornada de portes obertes que tindrà lloc el pròxim dia 17 de febrer.Así pues, todas las familias que estéis interesadas en matricular algún/a hijo/a en el nivel de Llar 0, Llar 1 y Llar 2 para el próximo curso 2018-2019, podéis pedir a Ana Tonda, secretaria de Educación Infantil, la hoja de inscripción antes del día 16 de febrero.

En lo que se refiere al curso de P3 (alumnas de nueva incorporación), al ser concertado, el periodo de preinscripción viene dictaminado por el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. A pesar de todo, los que estéis interesados, podéis pedir igualmente la hoja de solicitud de plaza, con el fin de poderos avisar cuando llegue el momento de rellenar la hoja de preinscripción oficial del Departament d’Ensenyament. 

También os pedimos que animéis a vuestros familiares y amigos a venir a visitar nuestro colegio. Es un buen momento para hacer una entrevista personal, una visita guiada por el parvulario y también para asistir a la jornada de puertas abiertas que tendrá lugar el próximo 17 de febrero.|