usuari 
passwd 
        

LA VALL

Llenties guisades amb ceba i pastanaga
Truita de patates amb amanida de pastanaga
Iogurt natural ensucrat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

A les classes de P-4 s’iniciarà a partir del 20 de febrer."

P-5 i P-4 E.INF. Tomatis
> dilluns 22 de gener
P-5 i P-4 E.INF. Tomatis

El alumnes de P5 inicien Tomatis

En començar aquest segon trimestre volem informar-vos d’un programa que iniciem. 

Els/les nens/es de P4 i P5 rebran sessions col·lectives d’A.P.F. (audio-psico-fonologia), són unes sessions d’estimulació neurosensorial per mitjà de l’oïda (Tomatis).

Cada alumne/a rebrà cinquanta-set sessions amb una programació establerta per millorar l’escolta de tots ells. Aquesta setmana s’ha començat a les classes de balenes i elefants (P-5) i properament ho faran la resta. A les classes de P-4 s’iniciarà a partir del 20 de febrer.

L’objectiu d’aquesta programació és madurar i optimitzar la funcionalitat en els  sistemes visual, auditiu i motriu, que intervenen en l’aprenentatge, tant instrumental, com conductual, de la lectoescriptura. 

No és un treball terapèutic, es tracta d’un  treball pedagògic que beneficiarà el ritme i la motricitat, la comprensió i  la integració de les normes matemàtiques, lingüístiques i conductuals, i també afavorirà l’atenció i la concentració. Totes les sessions d’escolta es faran amb música de Mozart i cant gregorià.

A Barcelona hi ha dos parvularis regentats per la Meri Rutllant que han estat  pioners en aquesta tasca des de ja fa més de 20 anys. En aquests moments s’està posant en marxa en molts parvularis de Bèlgica i Polònia, i també experiències en aquest sentit des de  Sudamèrica. 

Si teniu qualsevol pregunta o voleu algun tipus d’aclariment, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres. També podeu consultar el web:  www.tomatisnew.com. 

 

 

Los alumnos de P5 inician Tomatis

Al empezar este segundo trimestre queremos informaros de un programa que iniciamos.

Los/as niños/as de  P4 y P5 recibirán sesiones colectivas de A.P.F (audio-psico-fonología), para la  estimulación neurosensorial por medio del oído (Tomatis).

Cada alumno/a recibirá cincuenta y siete sesiones siguiendo una programación establecida para mejorar la escucha de todos ellos. Esta semana han comenzado las clases de ballenas y elefantes (P-5) y próximamente lo hará el resto. Las clases de P-4 comenzarán a partir del 20 de febrero.

El objetivo de esta programación es madurar y optimizar la funcionalidad en los sistemas ocular, auditivo y motriz que intervienen en el aprendizaje, tanto instrumental como conductual, de la lectoescritura.

No es un trabajo terapéutico, sino pedagógico que beneficiará el ritmo y la motricidad, la comprensión y la integración de las normas matemáticas, lingüísticas y conductuales, y también favorecerá la atención y la concentración. Todas las sesiones de escucha se harán con música de Mozart y canto gregoriano. 

En Barcelona hay dos parvularios regentados por Meri Rutllant que han sido pioneros en este sistema desde hace más de 20 años. En estos momentos se está poniendo en marcha en muchos parvularios de Bélgica y Polonia y también existen experiencias en este sentido en Sudamérica.

Si tenéis cualquier pregunta o deseáis algún tipo de aclaración, podéis poneros en contacto con nosotros. También podéis consultar la web www.tomatisnew.com.

 

 


|