usuari 
passwd 
        

LA VALL

Llenties guisades amb ceba i pastanaga
Truita de patates amb amanida de pastanaga
Iogurt natural ensucrat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Dies 17 i 18 de gener"

4t ESO. Viatge cultural a Madrid
> dimecres 17 de gener
4t ESO. Viatge cultural a Madrid

Benvolguts pares,

Com ja us hauran informat les vostres filles, aquest any com a activitat extraordinària de 4t d’ESO, s’ha organitzat una visita cultural a Madrid els propers dies 17 i 18 de gener. El pla de la visita serà el següent:


HORARI DETALLAT: AQUÍ


Dia 17

Sortida des de l’estació de Barcelona - Sants a les 7.00 h. Punt de trobada: lloc de les sortides de l’AVE a les 6.30 h.

Dies 17 i 18

Visitarem el Museu del Prado, la Catedral de l’Almudena i el Palau Reial. També es farà una ruta pel Madrid dels Àustries i Borbons.

Dia 18

Arribada a l’estació de Barcelona- Sants a les 21.30 h.


Tant l’anada com la tornada a l’estació serà amb mitjans propis. Us agrairíem puntualitat al recollir a la vostra filla.

Ens allotjarem a l’Hotel Mediodia.

Plaça de l’Emperador Carlos V, 8 - Tel. 91 527 30 60


El preu  és de ­­­­­­­­­­­­170 euros. Inclou el trajecte, l’allotjament i l’ esmorzar. Si no hi teniu cap inconvenient, es facturarà la totalitat d’aquest import el dia 11 de desembre. Cal que les alumnes portin diners  per a la resta. Per política de gestió de  Renfe i de l’hotel, en cas d’anul·lar la reserva de l’AVE no es tornarà la quantitat lliurada.


El col·legi es reserva el dret d’admissió, valorant el rendiment i actitud en l’àrea de Socials així com el seu comportament.


Cal confirmar l’assistència abans del dia 30 de novembre, mitjançant el formulari final.


Cordialment,


Roser Farrús

Sotsdirectora 4t d’ESO i 1r BatxilleratApreciados padres, 

Como ya os habrán informado vuestras hijas, este curso como actividad extraordinaria de 4º ESO, se ha organizado una visita cultural a Madrid los días 17 y 18 de enero. El plan de la visita será el siguiente:


HORARIO DETALLADO: AQUÍ


Día 17

Salida desde la estación de Barcelona – Sants a las 7.00 h. Punto de encuentro: lugar de salida del AVE a las 6.30 h.

Días 17 y 18

Visitaremos el Museo del Prado, la Catedral de la Almudena y el Palacio Real. También haremos una ruta por el Madrid de los Austrias y Borbones.

Día 18

Llegada a la estación de Barcelona – Sants a las 21.30 h.

Tanto la ida como la vuelta a la estación será con medios propios.  Agradeceríamos puntualidad al recoger a vuestras hijas.


Nos alojaremos en el Hotel Mediodía.

Plaza del Emperador Carlos V, 8 – Tel. 91 527 30 60

El precio es de 170 euros. Incluye el trayecto, el alojamiento y el desayuno. Si no hay inconveniente, se facturará el día 11 de diciembre. Las alumnas deben llevar dinero para el resto de las comidas. Por política de gestión de Renfe y del hotel, en caso de anular la reserva del Ave no se devolverá la cantidad entregada.


El colegio se reserva el derecho de admisión, valorando el rendimiento y actitud en el área de Sociales así como su comportamiento.

Deben confirmar la asistencia antes del día 30 de noviembre, mediante el formulario final.


Cordialmente,


Roser Farrús

Subdirectora de 4º ESO y Bachillerato


|