usuari 
passwd 
        

LA VALL

Sopa de pollastre i ossos de pernil i vedella i verdures .
Ous ferrats amb patates rosses
Plàtan

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

2n EPRI-A i B. Hospital dels ossets de Peluix
> dijous 30 de novembre
2n EPRI-A i B. Hospital dels ossets de Peluix

Benvolguts amics,

La setmana vinent vindran a La Vall uns alumnes de medicina de la UIC (Universitat Internacional de Catalunya). Formen part de l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS), encarregada de fer arribar a la gent activitats de prevenció i promoció de la salut, entre altres. Vindran a 2n de Primària a fer l’activitat “Hospital dels Ossets de Peluix” (HOP).

Aquesta activitat té com a objectiu apropar els nens i nenes a la professió mèdica per que entenguin la feina dels metges i, a més, aprenguin una sèries d’hàbits saludables com la higiene dental, l’alimentació variada i l’ús adequat dels fàrmacs.

Cal que les alumnes portin un peluix i un raspall de dents.


El calendari serà el següent:

dijous 30 de novembre 2n A i 2n B

divendres 1 de desembre 2n C i 2n D

 

 

Estimados amigos,

La próxima semana vendrán a La Vall unos alumnos de medicina de la UIC (Universidad Internacional de Cataluña). Forman parte de la Asociación de Estudiantes de Ciencias de la Salud (AECS), encargada de dar a conocer actividades de prevención y promoción de la salud, entre otras. Vendrán a 2º de Primaria a realizar la actividad "Hospital de los Ositos de Peluche" (HOP).

Esta actividad tiene como objetivo acercar a los niños y niñas a la profesión médica para que entiendan el trabajo de los médicos y, además, aprendan una serie de hábitos saludables como la higiene dental, la alimentación variada y el uso adecuado de los fármacos.

Es necesario que las alumnas lleven un peluche y un cepillo de dientes.

El calendario será el siguiente:

jueves 30 de noviembre 2º A y 2º B

viernes 1 de diciembre 2º C y 2º D

 


|