usuari 
passwd 
        

LA VALL

Paella mixta (arròs, ceba, pebrot, tomàquet, pollastre i sèpia)
Llom planxa amb amanida pastanaga ratllada,tomàquet i enciam
Meló

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

1r ESO. Reunió intercanvi POLÒNIA (19.30 h)
> dijous 15 de febrer
1r ESO. Reunió intercanvi POLÒNIA (19.30 h)

Benvolguts,

Tal com ja deveu saber, fa alguns anys que l'escola promou diferents intercanvis amb escoles de l’estranger amb l'objectiu d'oferir a les nostres alumnes una possibilitat més de creixement en àmbits complementaris als estrictament acadèmics.

Les alumnes de 2n d'ESO participen amb les alumnes de Strumienie, de Varsòvia, en l'elaboració d'un projecte comú en anglès on cada escola treballa amb les companyes visitants temes paral·lels sobre la història, cultura i antropologia del seu país.

Per tal de transmetre a totes les famílies les característiques dels intercanvis i el funcionament que hem previst per a les alumnes de 2n ESO, està programada la reunió informativa sobre l’intercanvi a Polònia del curs 2018/2019 el proper dia 15 de febrer a les 19.30 h a l'aula de 1r de BATX-A.

Us recordem que, un dels criteris que es tindrà en consideració en el moment de fer la selecció d'alumnes, és la participació en l’esmentada reunió, ja que considerem important que disposeu de tota la informació de primera mà.

Per a qualsevol consulta prèvia, podeu posar-vos en contacte amb la Guille López, coordinadora dels programes a l'estranger ([email protected]).

Rebeu una cordial salutació,

Maria Casals
Sotsdirectora de Secundària

 

 

Estimados, 

Como sabréis, desde hace algunos años la escuela promueve diferentes intercambios con escuelas del extranjero con el objetivo de ofrecer a nuestras alumnas una posibilidad más de crecimiento en ámbitos complementarios a los estrictamente académicos.

Las alumnas de 2º de ESO participan con alumnas de Strumienie, de Varsovia, en la elaboración de un proyecto común en inglés donde cada escuela trabaja con las compañeras visitantes temas paralelos sobre la historia, cultura y antropología de su país .

Para transmitir a todas las familias las características de los intercambios y el funcionamiento concreto del previsto para las alumnas de 2º ESO, está programada la reunión informativa sobre el intercambio en Polonia del curso 2018/2019 el próximo día 15 de febrer a las 19.30 h en el aula de 1º de Bachillerato-A.

Os recordamos que, uno de los criterios que se tendrá en consideración en el momento de hacer la selección de alumnas, es la participación en dicha reunión, ya que consideramos importante disponer de toda la información de primera mano. 

Para cualquier consulta previa, podéis poneros en contacto con Guille López, coordinadora de los programas en el extranjero ([email protected]).

 

Un cordial saludo,

 

Maria Casals

Subdirectora de Secundaria


|