usuari 
passwd 
        

LA VALL

Arròs a la milanesa (ceba, pernil curat, pèsols i pebrot)
LLom planxa amb amanida de tomàquets i formatge fresc .
Iogurt natural ensucrat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

6è EPRI-1r ESO. Reunió informativa IRLANDA
> dimarts 12 de desembre
6è EPRI-1r ESO. Reunió informativa IRLANDA

Benvolguda família,

Tal com fem des de fa anys, estem preparant l’estada a Irlanda, per a alumnes de 6è de Primària i 1r d'ESO, que durarà des del 12 d'abril fins al 14 de juny; un total de nou setmanes. Cada alumna que participi en el programa viurà amb una família i assistirà a classe diàriament en un col·legi de la zona sud de Dublín. A més, una preceptora coordinarà famílies i col·legi, i atendrà personalment cada alumna.

La selecció de col·legi i famílies la realitza Rockbrook International, que té una llarga experiència a organitzar estades d’alumnes i, a més, supervisa la seva atenció durant l’estada a Dublín.

L’experiència de més de 20 anys ens obliga a ser molt exigents en la selecció de les alumnes que poden assistir-hi. Els pares n’han d’estar molt ben informats i acceptar les indicacions del document que  se’ls lliurarà a través d’una entrevista personal amb la tutora d’Irlanda. Les condicions necessàries són:

-       Tenir bones qualificacions al llarg del curs, ja que les alumnes segueixen els continguts del sistema educatiu irlandès. A més, a Dublín hauran de treballar algunes assignatures per fer després els exàmens de final de curs.

-       Caràcter i maduresa que ofereixen una seguretat raonable d’un bon comportament en el col·legi, per tal que els permeti adaptar-se als nous ambients i costums que es trobaran i amb els quals hauran de viure una llarga temporada. 

-       Un nivell d’anglès suficient per poder mantenir una mínima conversa, ja que si no tarden molt a començar a parlar amb la família i no segueixen bé les classes en anglès.

-       No tenir ajuts econòmics extraordinaris en l’escolaritat del col·legi.

-       Les places que ens han assignat seran adjudicades, donant prioritat a les alumnes de 1r d’ESO.

El dia 12 de desembre a les 20.30 h tindrà lloc, a l’auditori del col·legi, una sessió informativa on comentarem amb més detall tot el referent a aquesta activitat i on podreu preguntar el que considereu oportú.

Us recordem que, un dels criteris que es tindrà en consideració en el moment de fer la selecció d'alumnes, és la participació en l’esmentada reunió, ja que considerem important que disposeu de tota la informació de primera mà.


Cordialment.


Mia carreras

DirectoraApreciada familia,

Tal como hacemos hace unos años estamos preparando la estancia en Irlanda, para alumnas de 6º de Primaria y 1º de ESO, que durará desde el 12 de abril hasta el 14 de junio, un total de nueve semanas. Cada alumna que participe en el programa vivirá con una familia y asistirá a clase diariamente en un colegio de la zona sur de Dublín. Además, una preceptora coordinará familias y colegio, y atenderá personalmente a cada alumna.

La selección de colegio y familia la realizará Rockbrook Internacional, que tiene una larga experiencia en la organización de estancias de alumnas y, además, supervisa su atención durante la estancia en Dublín.

La experiencia de más de 20 años nos obliga a ser muy exigentes en la selección de las alumnas que pueden asistir. Los padres deben estar muy bien informados y aceptar las indicaciones del documento que se les entregará a través de una entrevista personal con la tutora de Irlanda. Las condiciones necesarias son:

-       Tener buenas calificaciones a lo largo del curso, ya que las alumnas siguen los contenidos del sistema educativo irlandés. Además, en Dublín deberán trabajar algunas asignaturas para hacer después los exámenes de final de curso.

-       Carácter y madurez  que ofrezcan una seguridad razonable de un buen comportamiento en el colegio que le permita adaptarse a los nuevos ambientes y costumbres que se encontrará, y con los cuales tendrá que vivir una larga temporada.

-       Un nivel de inglés suficiente para poder mantener una mínima conversación, ya que en caso contrario tardan mucho en empezar a hablar con la familia y no siguen bien las clases en inglés.

-       No tener ayudas económicas extraordinarias en la escolaridad del colegio.

-       Las plazas que nos han asignado serán adjudicadas, dando prioridad a las alumnas de 1º de ESO.


El día de 12 de diciembre a las 20.30 h tendrá lugar, en el auditorio del colegio, una sesión informativa donde comentaremos con más detalle todo lo referente a esta actividad y donde podréis preguntar lo que consideréis oportuno.

Os recordamos que, uno de los criterios que se tendrá en consideración en el momento de hacer la selección de alumnas, es la participación en dicha reunión, ya que consideramos importante disponer de toda la información de primera mano.


Cordialmente.


Mia Carreras

Directora


|