usuari 
passwd 
        

LA VALL

Crema de carbassó
Llom arrebossat amb enciam, pastanaga i blat de moro
Plàtan

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

4t ESO. Reunió intercanvi Alemanya (19.30 h)
> dijous 5 de octubre
4t ESO. Reunió intercanvi Alemanya (19.30 h)

Benvolgudes famílies,


D’acord amb la línia estratègica de l’escola, volem potenciar en les nostres alumnes una obertura creixent vers les llengües modernes. Per aquest motiu, ja fa anys que La Vall està gestionant la possibilitat d’oferir-vos diferents intercanvis amb altres escoles de l’estranger (Alemanya, Irlanda, Anglaterra).

Com ja us deuen haver informat les vostres filles, enguany les alumnes de 4t d’ESO tenen l’ocasió de fer un intercanvi cultural amb alumnes del Mädchengymnasiumjülich d’Alemanya.

El programa d’aquest intercanvi preveu l’estada de les alumnes alemanyes del 5 al 11 d’abril del 2018, mentre que les alumnes de La Vall visitaran Alemanya del 4 al 11 de setembre del proper curs, tot just abans d’incorporar-se a les classes de 1r de Batxillerat.

Durant els dies d’intercanvi, les nostres alumnes també visitaran diferents punts emblemàtics de Colònia, Aquisgrà, Bonn i Barcelona. Durant el cap de setmana faran vida amb les famílies.

El proper dia 5 d’octubre a les 19.30 h hi haurà una trobada amb els pares de les alumnes  interessades a prendre part en l’intercanvi a l’aula de 1r de BATX-A. A més de facilitar-vos tota la informació al respecte, podreu transmetre’ns tots els temes que creieu convenients.


Cal que en confirmeu l’assistència, ja que és una condició indispensable per a l’intercanvi. (AQUÍ)

Cordialment,


Mia Carreras

Directora 


Queridas familias, 

De acuerdo con la línea estratégica del colegio, queremos potenciar en nuestras alumnas una apertura creciente hacia las lenguas modernas. Por este motivo, hace años que venimos gestionando desde La Vall la posibilidad de ofreceros diferentes intercambios con otras escuelas del extranjero (Alemania, Irlanda, Inglaterra). 

Como ya os deben haber informado vuestras hijas, este año, las alumnas de 4º de ESO tienen la ocasión de hacer un intercambio cultural con alumnas del Mädchengymnasiumjülich de Alemania. 

El programa de este intercambio prevé la estancia de las alumnas alemanas del 5 al 11 de abril de 2018, mientras que las alumnas de La Vall visitarán Alemania del 4 al 11 de septiembre del próximo curso, justo antes de incorporarse a las clases de 1º de Bachillerato. 

Durante los días de convivencia, las alumnas visitarán además distintos puntos emblemáticos de Colònia, Aquisgrán, Bonn y Barcelona. Durante el fin de semana, convivirán con las familias.

El próximo día 5 de octubre a las 19.30 h habrá una reunión con los padres de las alumnas interesadas en el intercambio en el aula de 1º de BATX-A. Además de facilitaros toda la información, podréis transmitirnos todos los temas que creáis convenientes.


Hay que confirmar la asistencia, ya que es condición indispensable para participar en el intercambio.

Cordialmente,


Mia Carreras

Directora
|