usuari 
passwd 
        

LA VALL

Crema de carbassó
Llom arrebossat amb enciam, pastanaga i blat de moro
Plàtan

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Miguel Asensio, orientador família del FERT, us parlarà sobre "La Santa Missa"

3r EPRI. Reunió de pares
> dijous 9 de novembre
3r EPRI. Reunió de pares

Benvolguts amics,

Ens dirigim a vosaltres per recordar-vos que, tal com us vàrem comunicar a través de la informació general, el proper dia 9 de novembre a 2/4 de 9 del vespre tindrà lloc, a l’Auditori, la reunió trimestral per a pares d’alumnes de 3r de Primària. 

En primer lloc José Falcón us presentarà els diferents reportatges de fotografia/vídeo.  Tot seguit us parlarem sobre “El meu gran tresor: Jesús a l'Eucaristia” a càrrec de Miguel Asensio, orientador familiar del FERT. També us facilitarem informació del vestit i del full d'elecció de torn. En acabar hi haurà un sopar fred.

Esperant la vostra assistència, s’acomiada cordialment.


Mia Carreras

Directora

  

Apreciados amigos:

Nos dirigimos a vosotros para recordaros que, tal como os comunicamos a través de la información general, el próximo día 9 de noviembre a las 20.30 h tendrá lugar, en el Auditorio, la reunión trimestral para padres de alumnas de 3º de  Primaria.

En primer lugar José Falcón os presentará los diferentes reportajes de fotografía/video. A continuación hablaremos sobre “Mi gran tesoro: Jesús en la Eucaristía” a cargo de Miguel Asensio, orientador familiar del FERT.  También os facilitaremos información sobre el vestido  y la hoja de elección de turno.  Al finalizar habrá una cena fría.

Esperando vuestra asistencia, se despide cordialmente.

 

Mia Carreras

Directora

|