usuari 
passwd 
        

LA VALL

Crema de verdures (porros, carbassó, pastanaga, ceba, patates i carbas
San Jacobos amb amanida de tomàquet i formatge fresc .
Iogurt o fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Paloma Doménech, psicoterapeuta familiar i professora del col·legi, us parlarà sobre “Construir un nosaltres que els faci feliços."

LLAR I P-3 E.INF. Reunió de pares
> dijous 18 de gener
LLAR I P-3 E.INF. Reunió de pares

Benvolguts amics,

Ens dirigim a vosaltres per recordar-vos que, tal com us vàrem comunicar a través de la informació general, el proper dia 18 a 2/4 de 9 del vespre, tindrà lloc, a l’Auditori, la reunió trimestral per a pares d’alumnes d’Educació Infantil Llar i P/3.

En primer lloc, Paloma Doménech, psicoterapeuta familiar i professora del col·legi, us parlarà sobre “Construir un nosaltres que els faci feliços”. Seguidament, tindreu una sessió amb la tutora a les aules. En acabar hi haurà un sopar fred.

Esperant la vostra assistència, s’acomiada cordialment.

 

Mia Carreras

Directora


Apreciados amigos,

Nos dirigimos a vosotros para recordaros que, tal como os comunicamos a través de la información general, el próximo día 18 a las 20.30 h tendrá lugar, en el Auditorio, la reunión trimestral para padres de alumnos/as de Educación Infantil Llar y P/3. 

En primer lugar, Paloma Doménech, psicoterapeuta familiar y profesora del colegio, os hablará sobre “Construir un nosotros que los haga felices”. Seguidamente, tendréis una sesión con la tutora en las aulas. Al finalizar habrá una cena fría.

 

Esperando vuestra asistencia, se despide cordialmente.

 

Mia Carreras

Directora 


|