usuari 
passwd 
        

LA VALL

Crema de carbassó
Llom arrebossat amb enciam, pastanaga i blat de moro
Plàtan

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Us animem a reservar aquesta data en la vostra agenda! (Curs 2017-2018)"

GENERAL. II Vall Aventura Familiar
> diumenge 22 de octubre
GENERAL. II Vall Aventura Familiar

Benvolgudes famílies,

El curs passat es va inaugurar una activitat familiar sorgida de l'AMPA juntament amb els COMECS de La Vall.  Hem decidit donar continuïtat a aquesta iniciativa traslladant la data a principi de curs per tal d'oferir als MECS una primera sortida amb les famílies de la seva classe.

Per això, la II edició de Vall Aventura Familiar tindrà lloc el diumenge 22 d'octubre, tot just iniciat el proper curs 2017-2018.

Aquesta jornada lúdica va consistir en una gimcana familiar (tirolines, circuit de bici, bàsquet, pont tibetà, fang, cursa d'orientació) i una botifarrada familiar subvencionada per l'AMPA.  

El preu de la inscripció és de 15 € per família i tota la recaptació anirà destinada a les Famílies Solidàries de Badia.

Us animem a reservar aquesta data  en la vostra agenda per tal que la segona edició sigui tot un èxit de participació. 

Us desitjo un bon estiu,


Oriol Peguera

President de l'AMPAQueridas familias,

El curso pasado se inauguró una actividad familiar surgida del AMPA junto con los COMECS de La Vall. Hemos decidido dar continuidad a esta iniciativa y hemos organizado una segunda edición a principio de curso para favorecer a los MECS la primera salida con las familias de su clase.

Por ello, la II edición de Vall Aventura Familiar tendrá lugar el domingo 22 de octubre, recién iniciado el próximo curso 2017-2018.

Esta jornada lúdica consistió en una gincana familiar (tirolinas, circuito de bici, básquet, puente tibetano, barro, carrera de orientación) y una butifarrada familiar subvencionada por el AMPA.

El precio de la inscripción es de 15 € por familia y toda la recaudación irá destinada las Familias Solidarias de Bahía.

Os animamos a reservar esta fecha en vuestra agenda para que la segunda edición sea todo un éxito de participación.

Os deseo un buen verano,


Oriol Peguera

Presidente del AMPA

|