usuari 
passwd 
        

octubre 2018

1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

MIRA·SOL

Crema de pastanaga
Truita de patates amb formatge i amanida variada
Poma

VALLDOREIX

Sopa de l'avia (pollastre, ossos i porro)
Truita de patates amb amanida de formatge
Natillas

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Joaquim Sanahuja Díez-Caballero, de 1er. de batxillerat"

Bojos per la ciència
Innovació
15.01.2018
Bojos per la ciència

El passat dia 12 de gener, l’alumne Joaquim Sanahuja Díez-Caballero, de 1er. de batxillerat, ha assistit a l’acte inaugural del programa Bojos per la ciència 2018 en haver estat seleccionat per a participar en el curs de Bioenginyeria.

Aquest programa d’excel·lència, patrocinat per Fundació Catalunya la Pedrera, pretén estimular el talent científic i fomentar les vocacions científiques entre els estudiants que cursen Batxillerat.

Els diferents cursos s’imparteixen en col·laboració amb diferents centres de recerca de Catalunya i consisteixen en sessions teòrico-pràctiques que es duen a terme en diferents dissabtes durant l’any i en les quals es tracten diferents temes científics actuals.

Dins el programa Bojos per la ciència, els alumnes treballen als propis centres de recerca juntament amb els investigadors que ho fan habitualment. D’aquesta manera poden experimentar com es fa ciència en un centre de recerca internacional, fet que els permetrà guanyar experiència pràctica en les últimes metodologies d’avantguarda, així com posicionar-se per a una possible carrera professional dins la branca científica que hagin escollit.

Desitgem que el nostre alumne tregui el màxim profit d’aquesta experiència.

http://www.fundaciocatalunya-lapedrera.com/ca/noticies/230-estudiants-experimentaran-en-onze-centres-de-recerca-puntals-del-pais


galeria de fotos
  • Bojos per la ciència
  • Bojos per la ciència
  • Bojos per la ciència
  • Bojos per la ciència
|