usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge
Bocaditos de rosada amb amanida verda i tomàquet .
Plàtan

VALLDOREIX

Espirals amb salsa de tomàquet
Lluç a la marinera amb amanida
Iogurt natural

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Cantada de nadales"

Cantada de Nadales en el cicle Inicial
21.12.2018
Cantada de Nadales en el cicle Inicial

Aquest dijous 20, amb l’assistència de molts pares, mares, avis i germans, vam celebrar al C.I. de La Farga, a Valldoreix, la 19a Cantada de Nadales i el lliurament de la “Carta als Reis”, als Ambaixadors Reials.

Durant la tarda d’aquest dijous, hem gaudit amb la tan esperada Cantada de Nadales a les instal·lacions de La Farga, a Valldoreix. 

Després d’un bon berenar a classe, els alumnes de 1r i 2n de Primària es van començar a vestir amb els abrics, guants, bufandes i barrets d’hivern. Ja són les 17’15 h, Mr. Miró ja està preparat al teclat, davant l’escenari; Mr. Víctor i el Sr. Gacia fan de presentadors aquest any. 

Els nois van començar a sortir en l’ordre previst. En primer lloc, els de 1r A ,1r B, 2n A i 2n B van interpretar “Pastorets alegres”. A continuació, els alumnes de 1r C, 1r D, 2n C i 2n D es van col·locar perfectament a les grades de fusta de l’escenari per tal de poder cantar amb sentida energia la nadala “Santa Claus is coming to town”.

Poc després i, amb gran ordre, tots els nois de 1r i 2n van sortir a ajuntar-se a l’escenari elevat, per tal de cantar les tres nadales finals. Les van interpretar en gran grup, tots a la vegada, en una bona feina d’equip. És així com ens van deleitar amb:“Mi burrito sabanero” i “Carol or the bells”. Finalment, “És Nadal a La Farga”, que va arrencar l’alegria i l’acompanyament rítmic de pares, mares, avis, germanes i germans, una veritable interpretació familiar. 

I, de seguida, els primers coets i les indicacions dels presentadors convidaren els pares a arreplegar els nens. Els Ambaixadors Reials arribaren acompanyats d’alumnes grans i un cop a dins del pati, van ser rebuts amb agraïment pel Sr. Miquel Riera, director de La Farga. 

Tot seguit es van formar tres llargues cues amb mares, pares, cotxets de nadons, germans i amics que lluïen sentides cartes on no solament es demanaven joguines o llibres, sinó també, per exemple, pau i estima per a tots, salut per a algun familiar, treball per a tothom, regals pels més necessitats, "un sac de paciència" per a pares i mestres o més forces en l’estudi, o ser més ordenat o més obedient, etcètera. 

En fi, agraïm als alumnes de 4t d’ESO que, coordinats pel Sr. Manuel De Castro i altres professors de La Farga Mira-Sol, van ajudar a preparar escenaris, zones d’aparcament, cartells, recorreguts, acolliment adequat als Ambaixadors Reials...

Ara ja, fins al 8 de gener!  Bon Nadal i Feliç Any Nou!

Galeria fotogràfica aquí


galeria de fotos
  • Cantada de Nadales en el cicle Inicial
  • Cantada de Nadales en el cicle Inicial
  • Cantada de Nadales en el cicle Inicial
|