usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Cigrons o empedrat de mongetes
Cuixetes de pollastre al forn amb amanida
Taronja

VALLDOREIX

Crema de cigrons
Cuixetes de pollastre al forn
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Musical"

Musical:
> dimecres 5 de desembre
Musical: "Tres de Corones"

Benvolguts amics,

Com cada any, estem preparant el musical d'aquest curs: “TRES DE CORONES” i en apropar-se la data de la representació, 5 de desembre,  volem recordar-vos alguns aspectes organitzatius.

Aquest any la representació també es farà al TEATRE AUDITORI de Sant Cugat. Està previst com altres anys fer dues sessions: la primera començarà a les 17:00h i actuaran els alumnes de 3r i 4t de Primària i la segona a les 19:00h amb l'actuació dels alumnes de 5è i 6è de Primària. Els alumnes de Secundària actuaran a les dues representacions.

Per tal de poder controlar l’accés i garantir una localitat a tots els assistents, serà necessari disposar d'una entrada numerada per accedir al TEATRE AUDITORI on es representarà el musical. Es posen a disposició de les famílies fins a tres entrades per cada alumne. El preu de cada entrada serà de 7€. Aquestes entrades es poden comprar a través de la Web del TEATRE AUDITORI (http://tasantcugat.cat/) o presencialment a l’Oficina de Turisme de Sant Cugat (Plaça d' Octavià, 10 - 08172 Sant Cugat del Vallès). Per comprar aquestes entrades caldrà disposar d’un codi.

Cada família de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària rebrà aquest codi per correu electrònic.

Les famílies d’altres cursos podeu sol·licitar el vostre codi enviant un correu a [email protected] indicant el nom i curs del vostre fill i per a quina sessió voleu les entrades: 17.00 o 19:00. Cada família pot comprar fins a tres entrades per cada fill alumne del Col·legi. Aquesta compra es pot fer des del dimecres 21 de novembre (a partir de les 11:00 h. del matí) fins al dimecres 28 de novembre. A partir del dia 29 de novembre, en cas de que hi hagi entrades sobrants, es podran comprar sense cap limitació ni necessitat de codi fins a completar l’aforament del TEATRE AUDITORI.

(Per fer la compra a través del web del TEATRE AUDITORI, cal registrar-se)

Tingueu en compte que en comprar les vostres entrades podeu fer l’elecció dels seients en funció de les disponibilitats en el moment de la compra: com més aviat la feu, més possibilitats d’elecció tindreu.

Més endavant rebreu informació detallada tant de la dinàmica dels assajos com de les indicacions que s’han tenir en compte el dia de la representació. Per a qualsevol aclariment no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres ([email protected]).

Atentament,


Miquel Riera

Director
Apreciados amigos,

Como cada año, estamos preparando el musical de este curso: "TRES CORONES" y al acercarse la fecha de la representación, 5 de diciembre, queremos recordaros algunos aspectos organizativos.

Este año la representación también se hará en el TEATRO AUDITORI de Sant Cugat. Está previsto como otros años hacer dos sesiones: la primera comenzará a las 17: 00h y actuarán los alumnos de 3º y 4º de Primaria y la segunda a las 19: 00h con la actuación de los alumnos de 5º y 6º de Primaria. Los alumnos de Secundaria actuarán en las dos representaciones.

Para poder controlar el acceso y garantizar una localidad a todos los asistentes, será necesario disponer de una entrada numerada para acceder al TEATRO AUDITORIO donde se representará el musical. Se ponen a disposición de las familias hasta tres entradas por cada alumno. El precio de cada entrada será de 7 €. Estas entradas se pueden comprar a través de la Web del TEATRO AUDITORIO (http://tasantcugat.cat/) o presencialmente en la Oficina de Turismo de Sant Cugat (Plaça d’Octavià, 10 - 08172 Sant Cugat del Vallès). Para comprar estas entradas será necesario disponer de un código.

Cada familia de 3º, 4º, 5º y 6º de Primaria recibirá este código por correo electrónico.

Las familias de otros cursos podéis solicitar vuestro código enviando un correo a [email protected]

indicando el nombre y curso de vuestro hijo y para qué sesión deseáis las entradas: 17.00 o 19:00. Cada familia puede comprar hasta tres entradas por cada hijo alumno del Colegio. Esta compra se puede hacer desde el miércoles 21 de noviembre (a partir de las 11:00 h. de la mañana) hasta el miércoles 28 de noviembre. A partir del día 29 de noviembre, en caso de que haya entradas sobrantes, se podrán comprar sin limitación ni necesidad de código hasta completar el aforo del TEATRO AUDITORI.

(Para hacer la compra a través de la web del TEATRO AUDITORI, hay que registrarse)

Tened en cuenta que al comprar vuestras entradas podéis hacer la elección de los asientos en función de las disponibilidades en el momento de la compra: cuanto antes la hagáis, más posibilidades de elección tendréis.

Más adelante recibiréis información detallada tanto de la dinámica de los ensayos como de las indicaciones que se han tener en cuenta el día de la representación. Para cualquier aclaración no dudéis en poneros en contacto con nosotros ([email protected]).

Atentamente,


Miquel Riera

Director


|