usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Llenties estofades
Truita de patates amb amanida
Poma

VALLDOREIX

Sopa de peix amb pistons
Tires de pollastre amb verdures
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Cros Sant Cugat! Tindrà lloc el diumenge, dia 11 de novembre, entre les 8:30 i les 14:00, segons cada categoria"

20è Cros de Sant Cugat
> diumenge 11 de novembre
20è Cros de Sant Cugat

Ja falta molt poc per al Cros de Sant Cugat i molts alumnes de La Farga ja es preparen per a participar en els diferents itineraris per edats, organitzats en aquesta cursa tan familiar.

Sí, els nostres alumnes han començat a entrenar el Cros de Sant Cugat. Tindrà lloc el diumenge, dia 11 de novembre, entre les 8:30 i les 14:00, segons cada categoria.

Com ja sabeu, per a participar cada alumne haurà d’entregar al seu tutor la butlleta d’inscripció omplerta amb les dades que es demanen i la signatura dels seus pares, abans del dia 5 de novembre. El divendres 9 de novembre, se’ls hi entregarà a cada participant el seu dorsal i el seu xip electrònic de corredor. És imprescindible portar-ho el dia de la cursa.

A més a més, cada corredor podrà consultar la seva posició i marca personal després de la cursa, adreçant-se a la web de l'organització. www.omet.santcugat.cat

La resta de la família també pot participar... i ho desitgem! És una bona ocasió perquè pares i mares transmeteu llurs fills els valors de l’esport. Us podeu inscriure a la citada web www.omet.santcugat.cat o fer-ho de manera presencial.

Per a qualsevol aclariment sobre horaris, circuit i altres dades del Cros, podeu consultar la web i els tríptics informatius que lliurarem a cada alumne.

Tot i que l’escola vol promoure l’esport i, concretament, la participació en el Cros de Sant Cugat, volem aclarir que és el mateix Ajuntament el màxim responsable i organitzador. Tot i així, La Farga farà el possible per tal que els participants gaudeixin d’aquesta festa esportiva.

Ànims... i a entrenar!


galeria de fotos
  • 20è Cros de Sant Cugat
  • 20è Cros de Sant Cugat
  • 20è Cros de Sant Cugat
  • 20è Cros de Sant Cugat
|