usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Fideuà
Calamars al forn amb amanida d'enciam, ceba i tomàquet
Iogurt

VALLDOREIX

Fideuà
Lluç a l'andalusa amb enciam, tomàquet i olives
Iogurt

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

 Intecanvi Polònia - 1r de BTX
> dilluns 1 de octubre
Intecanvi Polònia - 1r de BTX

Benvolgudes famílies,

Igual que el curs passat se'ns presenta l'oportunitat de dur a terme un intercanvi amb Zagle (http://zagle.sternik.edu.pl/), escola situada a Varsòvia. L’experiència va ser molt positiva pel que va suposar d’enriquiment personal dels alumnes.

Aquesta activitat està dirigida als alumnes de 1r de Batxillerat. Els participants s'hostatjaran amb les famílies dels alumnes del programa.

El passat dia 25 de setembre, a la reunió informativa, us vam donar tota la informació de l'activitat. Si esteu interessats en participar al Programa heu d'emplenar el següient FORMULARI

Atentament,

Alfonso Infiesta
Coordinador de BatxilleratQueridas familias,

Al igual que el curso pasado se nos presenta la oportunidad de llevar a cabo un intercambio con Zagle (http://zagle.sternik.edu.pl/), colegio situada en Varsovia. La experiencia fue muy positiva por lo que supuso de enriquecimiento personal de los alumnos.

Esta actividad está dirigida a los alumnos de 1º de Bachillerato. Los participantes se hospedaba con las familias de los alumnos del programa.

El pasado día 25 de septiembre, en la reunión informativa, os explicamos toda la información de la actividad. Si estáis interesados en participar en el programa tenéis que cumplimentar el siguiente formulario.

Alfonso Infiesta
Coordinador de Bachillerato

|