usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Sopa de peix
Ous farcits amb patates
Kiwi

VALLDOREIX

Sopa de peix
Truita de patates amb amanida
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Reunió de pares"

Reunió trimestral de 2n de Primària
> dilluns 22 de octubre
Reunió trimestral de 2n de Primària

Us comuniquem que el dilluns, 22 d’Octubre a les 20:30 h, tindrem la primera Reunió Trimestral de pares de 2n de Primària a “La Farga-Valldoreix”, amb el següent ordre del dia:


20:30 h. - “Detecció dels factors psicopatològics implicats en el fracàs escolar i abandonament acadèmic”, a càrrec de l’Hospital de la Vall d’Hebrón .

21:15 h. - Objectius educatius per aquest curs.

22:15 h. - Sopar fred.

Observeu que el contingut és extens, per la qual cosa us agrairé que sigueu molt puntuals per a poder començar la reunió a l’hora prevista.

Per a poder preparar-ho bé necessitem que confirmeu si després de la reunió us quedareu a sopar. Podeu fer-ho AQUÍOs comunicamos que el lunes 22 de Octubre a las 20:30 h, tendremos la primera Reunión Trimestral de padres de 2ª de Primaria en “La Farga-Valldoreix”, con el siguiente orden del día:

20:30 h. - “Detección de los factores psicopatológicos implicados en el fracaso escolar y abandono académico” a cargo del Hospital de la Vall d’Hebron.

21:15 h. - Objetivos educativos para este curso.

22:15 h. - Cena fría.

Observad que el contenido es extenso, por lo que os agradeceré que seáis muy puntuales para poder empezar la reunión a la hora prevista.

Para poder prepararlo bien necesitamos que confirméis si después de la reunión os quedaréis a cenar. Podéis hacerlo AQUÍ

|