usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Fideuà
Calamars al forn amb amanida d'enciam, ceba i tomàquet
Iogurt

VALLDOREIX

Fideuà
Lluç a l'andalusa amb enciam, tomàquet i olives
Iogurt

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Convivència a Pamplona"

Convivència a Pamplona - 2n de Batxillerat (21-24)
> diumenge 21 de octubre
Convivència a Pamplona - 2n de Batxillerat (21-24)

Com ja sabeu, hem organitzat per als alumnes de 2n de Batxillerat una sortida cultural a Pamplona, San Sebastián i Bilbao, que tindrà lloc els dies 21, 22, 23 i 24 d'octubre.

Sortirem el diumenge, dia 21, des del col•legi a les 8:00 del matí. La tornada és prevista a mitja tarda del dimecres, dia 24.

A més dels objectius culturals i de convivència entre els alumnes i els professors de la Promoció, la finalitat principal d'aquesta activitat és l'orientació universitària i professional dels alumnes del darrer curs del Batxillerat. Visitarem la Universitat de Navarra, així com, a San Sebastián, les instal•lacions de TECNUN, corresponents als estudis d'enginyeries de la mateixa universitat.

 


 

Como ya sabéis, hemos organizado para los alumnos de 2º de Bachillerato una salida cultural en Pamplona, San Sebastián y Bilbao, que tendrá lugar los días 21, 22, 23 y 24 de octubre.

Saldremos el domingo, día 21, desde el colegio a las 8:00 de la mañana. La vuelta está prevista a media tarde del miércoles, día 24.

Además de los objetivos culturales y de convivencia entre los alumnos y los profesores de la Promoción, la finalidad principal de esta actividad es la orientación universitaria y profesional de los alumnos del último curso del Bachillerato. Visitaremos la Universidad de Navarra, así como, en San Sebastián, las instalaciones de TECNUN, correspondientes a los estudios de ingenierías de la misma universidad.

 


|