usuari 
passwd 
        

octubre 2018

1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

MIRA·SOL

Arròs tres delícies (amb pernil dolç, blat de moro, palets de cranc)
Llibrets de llom amb enciam i pastanaga
Taronja

VALLDOREIX

Arròs tres delicies
Llibrets de llom amb enciam
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Revisió bucodental"

Revisió bucodental de 1r de Primària A i B
> dilluns 15 de octubre
Revisió bucodental de 1r de Primària A i B

Benvolguts amics,

Les Autoritats Sanitàries de la Generalitat de Catalunya volen assegurar-se que tota la població infantil tingui una adequada salut bucodental.

Us comuniquem que l'odontòleg del C.A.P. de Sant Cugat del Vallès visitarà al vostres fills de 1r de Primària A i B  per efectuar una revisió dental el proper dilluns 15 d’octubre.

El dia de la revisió és molt important que el nen s'hagi raspallat prèviament les dents després d'esmorzar. Amb posterioritat rebreu un informe sobre el resultat d'aquesta revisió.

Agraït per la vostra col•laboració, us saludo cordialment,

 

 


 

 

Apreciados padres:

Las Autoridades Sanitarias de la Generalitat de Catalunya desean asegurarse que toda la población infantil tengan una salud buco-dental adecuada.

Os comunicamos que el odontólogo del C.A.P. de Sant Cugat del Vallès visitará a su hijo de 1º de Primaria  A y B  para efectuarle una revisión dental el próximo lunes 15 de octubre.

El día de la revisión, es muy importante que el niño se haya cepillado previamente los dientes después del desayuno. Posteriormente les remitiremos un informe sobre los resultados de esta revisión.

Agradecido por vuestra colaboración, os saludo cordialmente,

 


|