usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

18 de març"

Cursa d'orientació a Sant Cugat. T'hi apuntes?
> diumenge 18 de març
Cursa d'orientació a Sant Cugat. T'hi apuntes?

Després de l'èxit del cros de Sant Cugat, comencem un nou trimestre amb més curses! Us proposem dues curses d'estils completament diferents: una cursa d'orientació a Sant Cugat, i una cursa de muntanya a Sant Quirze.

Després de l'èxit del cros de Sant Cugat, comencem un nou trimestre amb  més curses!

Us proposem dues curses d'estils completament diferents: una cursa d'orientació a Sant Cugat, i una cursa de muntanya a Sant Quirze.

La primera, que és el 18 de març a Sant Cugat, es tracta d'una cursa d'orientació que organitza l'ajuntament de Sant Cugat (OMET).


Les curses d'orientació són competicions camp a través, contrarellotge i sense un itinerari preestablert, però amb l'obligació de passar pels controls assenyalats en un mapa.

Us hi podeu inscriure tots els membres que vulgueu de la família. Des del col·legi es farà una petita  formació prèvia a les alumnes que hi vulguin participar.  Podeu fer la inscripció a través de l'escola, omplint el formulari: AQUÍ (Inscripcions fins el 5 de març)


La segona és el 24 de març, a Sant Quirze, del Vallès, la Cursa dels Mussols. Us n’informem per si, sota la vostra responsabilitat voleu inscriure-hi les vostres filles, ja que no hi haurà personal docent del col·legi que acompanyi les alumnes.

La Cursa dels Mussols és una cursa de muntanya, en la que podran participar les alumnes des de quart de primària. Aquesta cursa té un preu de participació de 4 euros.  Podeu fer la inscripció i el pagament a través d'aquest link, on podreu trobar tota la informació de la cursa: AQUÍ


Esperem que us agradi la proposta!

Departament d'educació física Preparados, listos, ¡La Vall! Próximas carreras. ¡Inscríbete!

Tras el éxito del cross de Sant Cugat, ¡empezamos un nuevo trimestre con más carreras!

Os proponemos dos de estilos completamente diferentes: una carrera de orientación en Sant Cugat, y una carrera de montaña en Sant Quirze.

La primera, que será el 18 de marzo en Sant Cugat, es una carrera de orientación que organiza el ayuntamiento de Sant Cugat (OMET). 

Las carreras de orientación son competiciones campo a través, contrarreloj y sin un itinerario preestablecido pero con la obligación de pasar por los controles señalados en un mapa. Os podéis inscribir todos los miembros de la familia que queráis. Desde el colegio se impartirá una breve formación previa a las alumnos que quieran participar. Podéis hacer la inscripción a través de la escuela, rellenando el siguiente formulario: AQUÍ (Inscripciones hasta el 5 de marzo)


La segunda, la Cursa dels Mussols, será el 24 de marzo, en Sant Quirze del Vallés. Os informamos que en este caso ya no habrá personal docente del colegio que acompañe a las alumnas por lo que si inscribís a vuestras hijas, será bajo vuestra responsabilidad.

La Cursa dels Mussols es una carrera de montaña en la que pueden participar alumnas desde cuarto de primaria. Esta carrera tiene un precio de participación de 4 euros. Podéis hacer la inscripción y el pago a través de este link, donde podéis encontrar toda la información de la carrera: AQUÍ


¡Esperamos que os guste la propuesta!

Departamento de educación física.
|